Lenen kost geld

Wij Brengen Géén Afsluit- Of Annuleringskosten In Rekening!

Wist je dat veel financial lease intermediairs van jou, als (startende) ondernemer, een extra verdien model hebben gemaakt om zo over jouw rug veel extra geld te kunnen verdienen? Niet zelden horen wij verhalen van ondernemers dat zij forse facturen (bedragen variëren van € 350,00 tot wel € 795,00) gepresenteerd krijgen van financial lease intermediairs.


MargeAuto.nl betreurt deze gang van zaken, die de branche een slechte naam bezorgen, ten zeerste. Hieronder zetten we uiteen hoe sommige financial lease intermediairs te werk gaan.


Wat doet een financial lease intermediar?

Een financial lease intermediair is de schakel tussen jou en een financieringsmaatschappij. Hij bemiddelt in financial lease voor de ondernemer. Wanneer dit zakelijk krediet verstrekt wordt, kun jij je auto of andere bedrijfsmiddelen aanschaffen. De financial lease intermediair doet uit jouw naam een aanvraag bij één of meer auto leasemaatschappijen, die op hun beurt de zakelijke financial lease aanvraag beoordelen. Na een positieve beoordeling, krijg jij van jouw financial lease adviseur - als het goed is - het voordeligste voorstel voorgelegd.


Provisiebasis

Een goede financial lease intermediair begeleidt jou in het totale proces en brengt hiervoor geen eigen kosten in rekening. Hij krijgt namelijk provisie van de financial lease maatschappij voor het aanbrengen van een klant. Een financial lease intermediair heeft zelf invloed op de hoogte van de beloning bij de leasemaatschappij. Een minder betrouwbare financial lease intermediair, zal gaan voor de hoogste provisie, wat in de praktijk vaak niet het voordeligste advies voor jou hoeft op te leveren.


Extra afsluitkosten tot wel € 795,00

Er zijn dus financial lease tussenpersonen, die zich niet per se bekommeren om jouw welzijn. Ze strijken via de financial lease maatschappij een hoge provisie en brengen daarnaast aan jou extra afsluitkosten of administratiekosten in rekening voor het afsluiten van het krediet. Veel ZZP en MKB ondernemers zijn niet op de hoogte van het feit, dat een extra factuur met posten als: extra afsluitkosten of administratiekosten, totaal overbodig zijn. Vaak worden facturen gewoon betaald, in de veronderstelling dat het zo hoort. Een paar extra muisklikjes leveren deze financial lease intermediairs hierdoor makkelijk geld op.


Geloof de tussenpersoon niet als deze meldt dat de extra afsluitkosten normaal zijn. Dat is niet zo. Een goede financial lease adviseur, brengt jou geen extra afsluitkosten in rekening! Wanneer je een financial lease offerte hebt liggen, waar deze extra afsluitkosten op staan, teken deze dan niet.


Second opinion: vraag een second opinion bij een betrouwbare partij. En die zijn er echt!


Laat je niet onder druk zetten door een annuleringsfactuur

Laat je ook niet overrompelen wanneer een tussenpersoon jou een financial lease offerte met annuleringsvoorwaarden aanbiedt. Die zijn bedoeld om je onder druk te zetten om toch met de tussenpersoon in zee te gaan. Je krijgt namelijk een annuleringsfactuur als je besluit de deal niet door te zetten. Zorg daarom dat je het contact zo snel mogelijk verbreekt en ga in zee met een betrouwbare financial lease adviseur. Die zijn er namelijk ook.


Pinautomaat

Als ondernemer bepaal je zelf de weg die je gaat. Nu je weet dat het kaf van het koren te scheiden is, maakt dat de keuze gemakkelijk. Je gaat toch niet in zee met een intermediair die (startende) ZZP en MKB ondernemers in de praktijk als flappentap cq pinautomaat gebruikt?


MargeAuto.nl: zaken doen zonder verborgen afsluitkosten

Wil je de goedkoopste financial lease zonder extra (verborgen) afsluitkosten, administratiekosten of een annuleringsfactuur? Bel dan gewoon een financial lease intermediair en vraag of zij extra kosten in rekening brengen of neem vrijblijvend contact op met MargeAuto.nl.


Kies merk, selecteer type en klik op "Toon resultaten"
Alfa Romeo  Audi  BMW  Citroën  Dacia  Fiat  Ford  Hyundai  Kia  Land Rover  Mazda  MINI  Mitsubishi  Nissan  Opel  Peugeot  Renault  SEAT  ŠKODA  Suzuki  Toyota  Volkswagen  Volvo