Lenen kost geld

Marge Bus: Bestelauto Leasen Zonder Btw Aanbetaling

Ben je toevallig op zoek naar een betrouwbare tweedehands marge bedrijfswagen? Dan hebben we goed nieuws voor jou want je hebt de kans om via MargeAuto.nl een "marge werkbus" te leasen. Er is namelijk een verschil tussen bijvoorbeeld een marge bedrijfsauto en een btw bedrijfsauto. Je hoeft bij een marge bedrijfswagen geen btw meer te betalen. Dat betekent ook dat je geen btw terug kunt vorderen bij de Belastingdienst. 


Lease keuze: marge bedrijfswagen of btw bedrijfswagen

Goed om te weten is dat bij een btw bedrijfswagen de btw nog niet is betaald. Hier is bijvoorbeeld sprake van wanneer dat je een nieuwe bestelbus hebt gekocht. Maar ook wanneer dat de bestelauto van een ondernemer is geweest. In dat geval betaal je bij de aankoop van een tweedehands bestelwagen wel de btw. De betaalde btw is dan wel weer terug te vorderen bij de Belastingdienst. Het volledig betaalde btw-bedrag krijg je naderhand terug. Vervolgens betaal je tijdens de looptijd van de financial lease geen btw. MargeAuto.nl biedt jouw de mogelijkheid om een btw-vrije marge bedrijfswagen te leasen. Zo kies je wat financieel voor jou het meest voordelig is.


Marge bestelauto

Wil jij misschien een marge bus kopen of een marge bus dubbele cabine leasen zonder aanbetaling? Er zijn van allerlei automerken occasions in uiteenlopende modellen beschikbaar waarbij je geen btw betaalt. Bijvoorbeeld een L1H1 bus occasion of een tweedehands L2H1 bus. De meeste marge bestelauto's in onze voorraad komen van merken als Renault, Volkswagen, Ford en Mercedes Benz. Het brandstoftype verschilt van diesel tot lpg/gas tot benzine. 


•    Renault
•    Volkswagen
•    Ford
•    Mercedes Benz


Wil je weten hoe andere ZZP ondernemers of ondernemers in het Midden en kleinbedrijf de service van MargeAuto.nl hebben ervaren? Kijk dan eens bij de recensies met een overzicht van persoonlijke beoordelingen. En hier zijn we erg trots op!


Op MargeAuto.nl wordt veel gezocht naar de volgende marge bestelauto's: Citroen Berlingo marge, Dodge RAM marge, Ford Transit marge, Mercedes Sprinter marge, Mercedes Vito marge, Opel Combo marge, Peugeot Expert marge, Peugeot Partner marge, Renault Trafic marge, Volkswagen Transporter marge of een  Volkswagen Caddy marge auto. 

Dubbele cabine marge

Op zoek naar een marge bus dubbele cabine? Met enige regelmaat hebben wij dubbele cabine marge werkbussen op onze site staan welke voldoen aan deze zoekcriteria. Maar wees er dan wel snel bij! De vraag is groter dan het aanbod! Volkswagen Transporter dubbele cabine marge, Renaul Trafic dubbele cabine marge of een Opel Vivaro dubbele cabine marge bussen zijn snel weg. 


Marge bestelauto leasen zonder aanbetaling

Wil je weten of een marge bestelauto leasen zonder aanbetaling in jouw  situatie voordelig is? Neem vrijblijvend contact op met MargeAuto.nl. Of heb je al een marge bus naar jouw voorkeur gezien in onze voorraad? Vraag dan snel een leaseofferte aan!


Bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers en zonder aanbetaling? Of ben je op zoek naar een grijs kenteken marge auto?  Kijk dan in ons marge bestelauto aanbod, kies en vraag dan direct via MargeAuto.nl een goedkope financial lease offerte aan. Je hoort binnen 24 uur van ons.