Lenen kost geld

Occasion Financieren Als Particulier

Misschien heb je vandaag de dag wel een occasion gevonden op MargeAuto.nl. Je kunt deze ex-leaseauto direct betalen, maar je kunt ook kiezen voor een financiering. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en dan houd je jouw (spaar)geld over voor andere zaken. Het moederbedrijf van MargeAuto.nl - Het Financieringshuis - werkt hiervoor samen met verschillende financieringsmaatschappijen in Nederland zoals: DutchFinance, FCA Capital, Defam, Nationale Nederlanden, BNP Paribas, Interbank en Qander Consumer Finance.


Kies - als je een occasion wilt financieren - voor een aflopend krediet. We vertellen je hier graag meer over.


Wat is een aflopend krediet?

Leningen heb je in alle soorten en maten. Als je geld nodig hebt, dan kun je zelf kiezen welke lening je af wil sluiten. Je hebt hierbij onder andere de keuze uit een aflopend krediet. Als je een aflopend krediet af gaat sluiten voor een auto, dan spreek je met je kredietverstrekker af hoeveel geld je iedere maand aflost. Dit bedrag verandert niet, maar de samenstelling van de maandelijkse aflossing verandert wel. Eerst betaal je met name rente, vervolgens ga je meer betalen voor de aflossing. 


Aflopend krediet

Maak gebruik van een aflopend krediet en betaal de tweedehands auto eenvoudig terug in vaste maandelijkse termijnen. Maar wat zijn dat de voordelen van een aflopend krediet?

•    Je bent 100% eoconomisch eigenaar van de auto,
•    De kosten voor de auto bepaal je zelf,
•    Een vast maandbedrag gedurende de looptijd,
•    Vaste - lage - rente gedurende de looptijd,
•   Tussentijds extra aflossen kan boetevrij

Aflopend krediet met slottermijn verstandig?


Is een aflopend krediet met slottermijn in jouw situatie verstandig? Wij kijken graag met je mee en voorzien je van advies op maat!

Financieringshuis Kredieten

Occasion kopen met financiering

Wil jij een aflopend krediet afsluiten voor een tweedehands auto, dan kunnen wij verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Je kunt als particulier een aflopend krediet tegen de laagste rente van Nederland afsluiten via MargeAuto.nl. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden of neem eens een kijkje in ons occasion aanbod.

Bestaande lening oversluiten en bijlenen voor een occasion

Misschien heb je elders een lening afgesloten, maar wil jij nu de bestaande lening oversluiten en bijlenen voor jouw occasion? Wij kunnen voor jou bekijken welke opties er zijn en of dat de leningen samengevoegd kunnen worden, zodat je nog maar leningen hebt lopen bij één geldverstrekker. Informeer bij ons direct vrijblijvend naar onze de mogelijkheden. Wij voorzien je graag van advies op maat. MargeAuto.nl: auto op afbetaling en zonder aanbetaling

Transmissie Carrosserievorm Brandstof

» handgeschakeld » SUV » benzine

» automaat » sedan » diesel

  » MPV » LPG / gas

Financieel » hatchback » hybride

» lease aanvragen » coupe » elektrisch

» lening aanvragen » stationwagon  

  » cabriolet  

 Auto afbetalen geen aanbetaling

Kies automerk, selecteer een type en klik vervolgens op: "Toon resultaten" en financier een auto op afbetaling zonder aanbetaling!


Alfa Romeo  Audi  BMW  Citroën  Dacia  Fiat  Ford  Hyundai  Kia  Land Rover  Mazda  MINI  Mitsubishi  Nissan  Opel  Peugeot  Renault  SEAT  ŠKODA  Suzuki  Toyota  Volkswagen  Volvo


Financieringshuis Kredieten B.V. heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011010. Ons bedrijf geeft advies over (auto) financieringen.