Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Citroën C1 leasen

De Franse autoproducent Citroën heeft van de Citroën C1 de ideale stadsauto gemaakt. In het jaar 2005 kwam dit model voor het eerst op de markt. De tweede generatie van de Citroën C1 volgde in het jaar 2014. De auto was jarenlang een van de populairste modellen in zijn klasse.


Citroën koos ervoor om het eerste model van de C1 uit te brengen met zowel 3 als 5 deuren. Eigenlijk werden alle auto's voor de Nederlandse markt voorzien van een benzinemotor van 68 pk. Er zijn een aantal modellen met een dieselmotor geleverd aan Nederland, maar deze zijn uiterst zeldzaam.


Meer keuze

Wat de tweede generatie van de Citroën C1 betreft besloot Citroën om de consument iets meer keuze te bieden. Behalve een benzinemotor van 1.0 liter werd er ook een benzinemotor met 1.2 liter op de markt gebracht. Deze motor heeft een vermogen van 82 pk.


Er bestaan van de Citroën C1 diverse uitvoeringen. Wanneer u kiest voor een Origins, Urban Ride of de Feel Edition heeft u een auto die aanzienlijk completer is uitgerust en daarnaast van een speciaal design. Het model Airscape is voorzien van een stoffen vouwdak wat elektrisch te bedienen is.


Automaat en handgeschakeld

Standaard is de Citroën C1 voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen. Daarnaast zijn er ook luxere uitvoeringen van de C1 op de markt gebracht die voorzien zijn van een automaat.


Dit wordt door Citroën ook wel de ETG-automaat genoemd. Dit houdt in dat u als bestuurder van de auto zelf kunt kiezen of je zelf wilt schakelen of dit aan de auto over te laten.


Citroën C1 marge auto leasen met financial lease

Overweeg je om een tweedehands Citroen C1 te leasen? Bij ons kun je een tweedehands Citroën C1 financieren zonder een aanbetaling van BTW te hoeven doen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor Citroen C1 financial lease. Bekijk onze ruime voorraad van deze compacte en stijlvolle Citroen C1-modellen en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften.


Binnenkort kun je genieten van de handige en zuinige rit in jouw eigen Citroen C1 lease occasion!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur