Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Citroën C3 Aircross leasen

In 2017 bracht het Franse automerk Citroën de Citroën C3 Aircross op de markt. Deze auto was de opvolger van de Citroën Picasso. De Citroén C3 Aircross is een compacte SUV die voorzien is van 5 deuren.De meeste autofabrikanten leggen bij het op de markt brengen van een nieuw model de nadruk op een dynamische uitstraling en sportiviteit. Citroën koos er bij de C3 Aircross voor om te gaan voor een onderscheidend uiterlijk en meer rijcomfort.


Kenmerkend voor de Citroën C3 Aircross is de opvallende neus. Wanneer u voor een nieuwe auto gaat, heb je de keuze uit een aantal opties zoals carrosseriedelen in een felle kleur, bijvoorbeeld oranje. Wat de binnenruimte betreft, deze is in de Citroën C3 verrassend ruim. In de auto is er plaats voor 5 personen. Daarnaast is de auto voorzien van een bagageruimte van maar liefst 410 liter. Deze is door de verschuifbare achterbank uit te breiden tot 510 liter.


Verschillende motoren

Wat de Citroën C3 Aircross zo aantrekkelijk maakt, is dat er keuze is uit een aantal verschillende motoren in zowel benzine als dieseluitvoering. Deze motoren worden Puretech of BlueHDi genoemd.


De PureTech is een benzinemotor die 82 pk heeft. De dieseluitvoering, de BlueHDi, heeft 100 pk. Beide motoren zijn voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen. Er zijn ook modellen die voorzien zijn van een 6-traps automaat.


Uitvoeringen

Citroën zou zichzelf niet zijn als ook dit model niet leverbaar zou zijn in een aantal verschillende uitvoeringen. Behalve de bekende Shine, Live en Feel zijn er ook een aantal actiemodellen zoals der Origins Collector Edition. Deze werd op de markt gebracht vanwege het 100-jaige bestaan van Citroën.


Citroën C3 Aircross marge auto leasen met financial lease

Wil je een tweedehands Citroen C3 Aircross leasen? Bij ons is het mogelijk om de financiering van een Citroën C3 Aircross occasion te regelen zonder dat je vooraf BTW hoeft aan te betalen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor financial lease van de Citroën C3 Aircross. Ontdek onze uitgebreide voorraad van deze comfortabele en veelzijdige modellen en selecteer de financial lease die het beste aansluit op jouw zakelijke eisen.


Binnenkort kun je genieten van het rijplezier en de ruimte van jouw eigen Citroen C3 Aircross lease occasion!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur