Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Citroën C3 leasen

In 2002 bracht het Franse automerk Citroën de Citroën C3 op de markt. Deze auto was de opvolger van de bekende Citroën Saxo. Later werd deze rol aan de Citroën C2 toebedeeld. De C3 werd op de markt gebracht in een compacte hatchback uitvoering.


De derde generatie van de Citroën C3 kwam op de markt in 2017. De auto is verkrijgbaar in zowel een benzinemotor als in een dieseluitvoering. De vermogens van de motoren lopen uiteen van 82 pk tot 110 pk.


Overwegend is de Citroën C3 een hatchback met 5 deuren. De auto mag dan misschien niet de meest comfortabele in zijn klasse zijn, toch biedt deze aanzienlijk meer comfort dan andere auto's uit dezelfde klasse.


De eerste generatie van de Citroën C3

Het eerste waaraan u de Citroën C3 kunt herkennen is de daklijn. Deze is bol uitgevoerd als inspiratie op de bekende 2cv, die ook wel bekend staat als de Eend. In eerste instantie was de C3 leverbaar met zowel benzine als dieselmotor.


Helaas bleken de dieselmotoren niet echt een succes te zijn. Wanneer u op zoek bent naar een C3 occasion zal men al snel tot de conclusie komen dat u eigenlijk alleen auto's met benzinemotoren tegenkomt.


Over het al gemeen beschikt de Citroën C3 over een handgeschakelde versnellingsbak. Er zijn ook auto's te vinden die uitgerust zijn met een SensoDrive semi-automaat. In het jaar 2005 kreeg de C3 een facelift.


Zowel het interieur als het exterieur van de auto kregen een moderne uitstraling. Ook werden de motoren zuiniger en zorgde Citroën ervoor dat de auto daarnaast ook werd voorzien van aanzienlijk betere rijeigenschappen.


Citroën C3 marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Citroen C3 te leasen? Bij ons kun je de financiering van een Citroen C3 occasion regelen zonder dat je vooraf BTW hoeft aan te betalen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor financial lease van een Citroën C3 occasion.


Bekijk onze uitgebreide tweedehands Citroën C3 lease voorraad van deze compacte en veelzijdige auto's en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften. Binnenkort rijd je zorgeloos in jouw eigen Citroen C3!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur