Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Citroën C5 Aircross leasen

Het grote verschil tussen andere auto's van het bekende Franse automerk Citroën is dat ervoor gekozen is om de Citroën C5 Aircross uit te brengen als een crossover SUV. De auto is verkrijgbaar met twee verschillende motoren.


Ten eerste is er een turbobenzinemotor van 1,6 liter. Daarnaast zijn er ook modellen op de markt gebracht die zijn voorzien van een 2.0 dieselmotor. Wat de aandrijving betreft is de Citroën C5 Aircross zowel met voorwielaandrijving als met vierwielaandrijving verkrijgbaar.


De voordelen

Een van de kenmerken van de C5 Aircross is dat deze auto een design heeft wat uitermate stijlvol is. Dit zorgt ervoor dat deze auto veel bekijks heeft. Daarnaast is er in de auto meer dan voldoende ruimte voor personen en lading.


Nog een groot voordeel van de Citroën C5 Aircross is dat deze auto voorzien is van een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast is de auto door zijn zuinige motor ook nog milieuvriendelijk.


Het verbruik

Citroën koos ervoor om de C5 Aircross te ontwerpen met als hoofddoel brandstofefficiëntie. Omdat de motor van deze auto aan de 6-versnellingsbak gekoppeld is zorgt dit ervoor dat het brandstofverbruik 1 op 13 is.


Daarnaast is de Citroën C5 Aircross uitgerust met een speciaal start/stopsysteem. Dit zorgt ervoor dat de auto bij het stilstaan voor een rood verkeerslicht aanzienlijk minder brandstof verbruikt. Door te kiezen voor een Citroën C5 Aircross draagt u bij aan een beter milieu. Ook is de auto door zijn zuinige rijden aantrekkelijk voor de portemonnee.

 

Citroën C5 Aircross marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Citroen C5 Aircross te leasen? Bij ons kun je de financiering regelen zonder dat je vooraf BTW hoeft aan te betalen. Of je nu zzp'er of mkb-ondernemer bent, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor financial lease van de Citroën C5 Aircross occasion.


Bekijk onze ruime voorraad van deze comfortabele en ruime SUV's en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften. Binnenkort rijd je zorgeloos in jouw eigen Citroen C5 Aircross lease occasion!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur