Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Dacia Duster leasen

Wie op zoek is naar een betaalbare SUV met 5 deuren zal al snel uitkomen bij de Dacia Duster. Deze auto werd in 2010 door het Frans/Roemeense merk Dacia op de markt gebracht. De fabrikant staat bekend vanwege de betaalbare auto's die door hen op de markt worden gebracht.


Wat de Duster betreft, dit is het eerste SUV-model wat door de fabrikant op de markt werd gebracht. De auto is voorzien van een hoge zit en heeft een robuuste uitstraling. De auto is zowel met benzine- als dieselmotor verkrijgbaar.


Diverse uitvoeringen

Dacia koos ervoor om de Duster standaard met voorwielaandrijving te leveren. Toch zijn er ook een aantal modellen die voorzien zijn van vierwielaandrijving. Daarnaast valt er te kiezen tussen een handgeschakelde auto of een met automatische transmissie.


De Dacia werd in 2013 onderworpen aan een facelift. Om te beginnen besloot de fabrikant om de auto te voorzien van andere koplampen. De tweede generatie Dusters kwam op de markt in 2018. Deze auto's zijn niet alleen groter van formaat, maar ook voorzien van meer luxe.


Standaard worden deze auto's geleverd met bluetooth, airconditioning, digitale radio, getinte achterruiten en navigatie. Wat het uiterlijk van de auto betreft, dit lijkt nog steeds heel veel op dat van het originele model uit 2010.


Naast een aantal bekende uitvoeringen van de Duster zoals de Comfort, Essential, Laureate en de Prestige bracht het merk Dacia nog een aantal gelimiteerde versies uit. De Blackshadow en de Tech Road zijn daar een paar voorbeelden van.

 

Dacia Duster marge auto leasen met financial lease

Overweeg je om een tweedehands Dacia Duster te leasen? Bij ons kun je gebruikmaken van financial lease zonder vooraf BTW te betalen. Of je nu zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor de financial lease van een Dacia Duster occasion. Bekijk onze ruime voorraad van deze bedrijfswagen en kies de Dacia Duster financial lease die het beste aansluit op jouw zakelijke behoeften. Binnenkort kun je genieten van zorgeloos rijden in jouw eigen Dacia Duster lease occasion!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur