Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Dacia Logan leasen

De Dacia Logan is een auto die in verschillende uitvoering beschikbaar is. Hij is verkrijgbaar in een sedan uitvoering met 4 deuren maar ook als een 5-Deurs stationwagen. In dit laatste geval betreft het de Dacia Logan MCV. In het verleden was de Dacia Logan ook als pick-up beschikbaar.


Wanneer u op zoek bent naar een voordelige stationwagen is de Dacia Logan MCV een uitstekende keuze. De Frans/Roemeense autofabrikant Dacia besloot om deze auto in het jaar 2004 op de markt te brengen. In 2007 volgde de Dacia Logan MCV.


Deze station uitvoering biedt plaats aan 7 personen. In plaats van een achterklep is de auto voorzien van twee deuren. De voordelen van deze auto zijn ten eerste dat deze heel voordelig in aanschaf is. Ten tweede is de MCV uitermate geschikt voor grotere gezinnen.


Tweede generatie

Dacia besloot om in 2013 een tweede generatie van het model Logan uit te brengen. Het grote verschil met eerdere modellen was dat de auto's een moderne, Europese uitstraling kregen. Ook werd de bouwkwaliteit aanzienlijk verbeterd.


Om de consument nog meer keuze aan te bieden werd in 2017 de Dacia Logan MCV Stepway op de markt gebracht. Deze auto werd voorzien van bredere wielkasten, beschermdelen van kunststof en een luxere uitrusting met zowel navigatie als airco.


De Dacia Logan lease modellen die op de markt gekomen zijn tussen 2015 en 2020 zijn beschikbaar met benzinemotoren, dieselmotoren maar ook als zogenoemde B-Fuel. Deze auto's zijn voorzien van een LPG-installatie.


Pas in 2016 besloot de fabrikant om een automaat op de markt te brengen. Dit was de Logan MCV. Deze auto is alleen beschikbaar met een benzinemotor.

 

Dacia Logan marge auto leasen met financial lease

Ben je op zoek naar een betaalbare zakelijke oplossing? Overweeg dan om een tweedehands Dacia Logan te leasen! Met financial lease kun je zonder vooraf BTW te betalen deze praktische en betrouwbare auto financieren. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, bij ons kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor de financial lease van een tweedehands Dacia Logan.


Bekijk onze ruime Dacia Logan occasion voorraad en kies de financial lease die past bij jouw bedrijfsbehoeften. Ga vandaag nog voor zorgeloos rijden in jouw eigen Dacia Logan lease occasion!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur