Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Dacia Sandero leasen

Woorden die de Dacia Sandero het beste omschrijven zijn betaalbaar en degelijk. De Frans/Roemeense autofabrikant Dacia bracht de Sandero in het jaar 2007 op de markt.  Het was tot die tijd de meest compacte hatchback van dit merk.


De auto heeft vijf deuren en is 4,06 meter lang. De breedte van de Dacia Sandero is 1,75 meter en de hoogte 1 meter 55. De tweede generatie van de Dacia Sandero werd in 2012 op de markt gebracht. De afmetingen van de auto zijn gelijk gebleven, wel is het uiterlijk wat aangepast.


De Ambiance is de standaarduitvoering van de Sandero. Wanneer men op zoek is naar iets meer luxe is er de Lauréate uitvoering. Dit model heeft een aantal extra's zoals cruisecontrol, airco en een in de hoogte verstelbaar stuurwiel.


Renault-techniek

Een van de redenen waarom ook de Dacia Sandero zo populair is, de fabrikant koos ervoor om ook bij deze auto gebruik te maken van de techniek en motoren van het Franse automerk Renault. Wat benzinemotoren betreft, heeft men bij de Sandero de keuze uit een motor met een vermogen vanaf 75 pk.


Wie op zoek is naar een auto met een benzinemotor met meer vermogen kan gaan voor een 90 pk variant. Verder is er ook een dieselmotor met 90 pk uitgebracht. Omdat deze nauwelijks verkocht werden zijn ze moeilijk te vinden.


LPG

Wanneer er veel kilometers gereden moeten worden zal de keuze al snel vallen op een auto met een LPG-installatie. Ook in dat geval is er een Dacia Sandero. De Sandero is zowel met een handgeschakelde versnellingsbak als met automatische transmissie verkrijgbaar.

 

Dacia Sandero marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een kosteneffectieve optie voor jouw bedrijfswagen? Dan is het leasen van een tweedehands Dacia Sandero marge auto wellicht interessant! Met financial lease kun je deze betrouwbare auto financieren zonder vooraf BTW te betalen. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of een klein bedrijf hebt, bij ons kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor de financial lease van een Dacia Sandero occasion.


Bekijk ons ruime aanbod en kies de beste financial lease die past bij jouw zakelijke behoeften. Begin vandaag nog met zorgeloos rijden in jouw eigen Dacia Sandero lease occasion!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur