Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Ford C-MAX occasion lease


ZZP of MKB ondernemer en op zoek naar een Ford C-MAX hybrid lease occasion, Ford C-MAX automaat lease occasion of een mooie tweedehands Ford C-Max 1.0 EcoBoost occasion? Via MargeAuto.nl vraag je eenvoudig en snel Ford C-MAX lease zonder aanbetaling en jaar cijfers aan. Kijk snel in het aanbod!


Financier een Ford C-Max occasion met financial lease. Regel het simpel en snel via MargeAuto.nl!


Ford C-MAX lease auto

De wereldwijd bekende autofabrikant Ford bracht in 2003 de Ford C-MAX lease auto op de markt. Wat MPV's betreft schoot de fabrikant eigenlijk de bal op dat moment mis. Toch had de auto wat zijn klasse betreft een paar grote voordelen ten opzichte van andere MPV automerken.


De Ford C-MAX MPV stond bekend als een auto die ontzettend prettig stuurt. Onder andere vanwege zijn geweldige rijeigenschappen kozen steeds meer mensen voor een Ford C-MAX lease auto. Zowel op B-wegen als in bochten beschikte de Ford C-MAX over een uitstekende wegligging.


Facelift

Ford besloot om de C-MAX in 2003 van een facelift te voorzien. De naam Focus werd verwijderd zodat de naam van de auto in het vervolg gewoon C-MAX was. Dit was op zich een logische beslissing van de fabrikant. Wat stijl en vormgeving betreft past de Ford C-MAX in de lijn van de S-MAX.


Ook in 2009 vond er weer een verandering plaats. De nieuwe generatie C-MAX met fabriekscode C344 werd in Nederland pas in 2010 op de markt gebracht. Wat het design van de auto betreft, dit lijkt steeds meer op de modellen Mondeo, Fiesta en Focus.


Ford Grand C-MAX

Nog een grotere verandering aan het uiterlijk van de C-MAX is dat deze 14 centimeter langer werd gemaakt. Deze auto biedt plaats aan 7 personen en werd de Grand C-MAX genoemd. Een voordeel aan deze auto zijn de achterdeuren die open te schuiven zijn.


Een speciale Ford C-MAX was de hybride uitvoering. De naam van deze auto was de Energi, ook wel plug-in hybrid genoemd. Omdat deze auto vrij zwaar en log was is deze in Nederland geen succes geworden.


Ford C-MAX financial lease: zakelijk of particulier

Wil jij een Ford C-MAX occasion financieren? Zakelijk of als particulier? Leasen met of zonder slottermijn? Vraag dan Ford C-MAX financial lease zakelijk of Ford C-MAX financial lease particulier aan!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur