Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Ford Puma occasion lease

Ford Puma zakelijk lease auto rijden als onderneemster of ondernemer zonder aanbetaling btw en zonder jaarcijfers? Zie jij je al rijden in één van de volgende uitvoeringen: Ford Puma 1.0 EcoBoost occasion, Ford Puma EcoBoost Hybrid occasion of een Ford Puma ST X lease occasion? Dan ben je op MargeAuto.nl op het juiste adres. Het onafhankelijke financial lease platform voor (startende) ondernemers!


Ford Puma: compacte SUV Crossover

Toen de Ford Puma 1997 op de markt kwam was deze alleen verkrijgbaar met een 1.7 liter Yamaha motor. Snel was de auto hierdoor niet. Toch werd deze motor speciaal voor de Ford Puma gebouwd.


In Spanje werd de hand gelegd aan de basis van deze motor. Vervolgens werden de motorblokken verscheept naar Japan om daar afgewerkt te worden. Daarna gingen de motorblokken naar de plaats waar de Puma werd gebouwd, de stad Keulen in Duitsland.


Financier een Ford Puma lease occasion met financial lease. Regel het simpel en snel via MargeAuto.nl!


Nieuwe motoren

Na verloop van tijd kwam de Ford Puma ook met een 1.4 16v motor. Deze motor had een vermogen van 9 pk. De reden van de auto met deze motor te leveren was om hem een stuk goedkoper in aanschaf te maken. De Ford Puma werd hierdoor ruim 5000 euro goedkoper.


In 2000 kwam er nog een andere motor op de markt. Deze 1.6 16v motor kwam uit de Ford Fiesta Sport. Later werd er speciaal voor de Britse markt nog een Ford Racing Puma op de markt gebracht. Puma bleef in productie tot de zomer van 2002.


Cross-over

In 2020 kwam Ford met een nieuwe Puma terug. Deze keer werd er niet voor een coupé gekozen maar kwam de auto op de markt als cross-over. Deze auto is in een aantal verschillende uitvoeringen beschikbaar.


Daarnaast kwam er ook een Ford Puma ST lease auto. Je zou kunnen zeggen dat dit hetzelfde is als een Ford Fiesta, alleen dan wat hoger. Door de driecilindermotor met 1,5 liter slagvolume heeft deze auto aanzienlijk betere prestaties.

 

Ford Puma uitvoeringen

Vanaf 2020 tot en met heden heeft Ford de volgende finanmcial lease uitvoeringen van de Puma op de markt gebracht.

•   Ford Puma 1.0 EcoBoost 95 pk 
•   Ford Puma 1.0 EcoBoost 125 pk
•   Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid 125 pk 
•   Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid 155 pk
•   Ford Puma 1.0 ST X  


Heb jij al een keuze gemaakt als het gaat om de brandstof? Kies jij voor een benzine of Ford Puma hybride lease auto? Of nog specifieker: wordt het een Ford Puma hybride automaat, Ford Puma St Line lease occasion, Ford Puma ST Line X lease occasion of een mooie jong gebruikte Ford Puma Titanium occasion.


Wat is Ford Puma financial lease

Onze financial lease is bedoeld voor ondernemers die een Ford Puma occasion auto willen kopen met behulp van een financiering. Je koopt een Ford Puma tweedehands lease auto en betaalt deze in maandelijkse termijnen terug. Deze vorm van zakelijke lease is populair bij ondernemers.


Financial lease Ford Puma offerte aanvragen

Met onze Ford Puma zakelijk lease behoud jij jouw liquiditeit en mag je de financial lease rente van de winst aftrekken. Daarnaast ben je met Ford Puma financial lease direct eigenaar van de auto en geldt er geen kilometerbeperking. Kun je als startende ondernemer een Ford Puma occasion leasen? Ja hoor, we hebben alleen maar je KvK nummer, een fotokopie van jouw rijbewijs en bankpas nodig!

Heb jij vragen over Ford Puma financial lease zonder BTW aanbetaling? Of over Ford Puma occasion lease zonder jaarcijfers? Of over Ford Puma lease met of zonder slottermijn? Bel ons op telefoonnummer 0541 571690 en stuur een mail via ons contactformulier

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur