Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Hyundai IONIQ financial lease

Hyundai IONIQ zakelijk lease auto rijden als (startende) zonder aanbetaling btw en zonder jaarcijfers? Heb jij interesse in een Hyundai IONIQ Hybrid lease occasion, Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid lease occasion of een mooie tweedehands Hyundai IONIQ Electric? En wil je hier zakelijk maar ook privé mee rijden? Wij helpen je graag met onze zakelijke- en particuliere lease.


MargeAuto.nl: hét onafhankelijke financial lease platform voor (startende) ondernemers en particulieren!


Hyundai IONIQ lease

In 2016 bracht de Koreaanse autofabrikant Hyundai de eerste modellen van de IONIQ lease auto op de markt. De auto werd als hybride, plug-in hybride en zelfs als een volledig elektrisch aangedreven auto te koop aangeboden.


Wat de gebruikte technologie betreft, deze is eigenlijk gelijk als die van de Hyundai Kona. Toch is de IONIQ een stuk mooier om te zien. Het blijkt dat er door de fabrikant veel aandacht besteed is aan het ontwerp van de Ioniq.


Wat opvalt is het sterk aflopende dak van de Hyundai IONIQ lease auto. De fabrikant heeft hiervoor gekozen om minder luchtweerstand te creëren. Hierdoor wordt er aanzienlijk minder brandstof verbruikt wat het milieu ten goede komt.


Hyundai IONIQ lease zonder aanbetaling BTW? Regel je financial lease via MargeAuto.nl!


Hyundai IONIQ: hybride modellen

Alle hybride modellen van de IONIQ zijn in 2016 tot de zuinigste auto uitgeroepen. Op 100 km verbruiken deze auto's slechts 1,7 liter benzine. Hierdoor zijn ze niet alleen erg zuinig, het lage verbruik zorgt ook voor een lagere CO2-uitstoot.


Het voordeel van een Hyundai IONIQ financial lease auto is dat zelfs het standaardmodel al is uitgerust met lichtmetalen velgen en er is zelfs een infotainmentsysteem aan boord. Daarnaast beschikt de auto over cruise control, een achteruitrijcamera en parkeersensoren.


Vanaf 2018 besloot Hyundai er nog een schepje bovenop te doen. De Hyundai IONIQ lease auto kreeg een facelift aan de voorkant. Daarnaast besloot de fabrikant om ook het infotainmentsysteem aan te passen voor nog meer rijplezier.


Voor lange mensen biedt een Hyundai IONIQ zakelijk lease auto de mogelijkheid om de stoelen lager in de auto te plaatsen. De modellen die vanaf 2018 op de markt gekomen zijn hebben een actieradius van ongeveer 300 km.


Hyundai IONIQ uitvoeringen

Van 2016 tot en met 2022 heeft Hyundai de volgende modellen van de IONIQ financial lease auto op de markt gebracht:


•   Hyundai IONIQ Hybrid
•   Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid
•   Hyundai IONIQ Electric


Hyundai IONIQ financial lease

Onze financial lease is bedoeld voor ZZP en MKB-ondernemers die een tweedehands Hyundai IONIQ willen kopen met behulp van een zakelijke financiering. Met onze Hyundai IONIQ occasion financial lease ben jij direct economisch eigenaar, mag jij de rente aftrekken van de winst en geldt er géén kilometerbeperking! 


Onze Hyundai IONIQ financial lease is erg populair bij ZZP en MKB ondernemers. Dit komt door onze lage rente en doordat je boetevrij versneld extra kunt aflossen gedurende de looptijd!


Financial lease Hyundai IONIQ offerte aanvragen

Heb je interesse? Wil jij zakelijk of privé een Hyunai IONIQ occasion financieren? Bekijk dan ons aanbod, kies een Hyundai IONIQ lease occasion en vraag een offerte aan. 


En heb je vragen over Hyundai IONIQ lease zonder aanbetaling van de BTW? Of Hyundai IONIQ occasion lease zonder jaarcijfers? Of wil jij bijvoorbeeld weten wat een Hyundai IONIQ financiering met of zonder slottermijn gaat kosten per maand? Bel ons op 0541 571690 of stuur ons een mail via ons contactformulier.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur