Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Jaguar E-Pace leasen

Het is niet voor niets dat de Jaguar E-Pace bij een groot aantal mensen favoriet is. Een van de redenen is dat deze auto beschikbaar is in maar liefst 6 verschillende uitvoering. Het is een compacte SUV die luxe is uitgevoerd.


De Jaguar E-Pace is de ideale auto voor mensen die graag een grote gezinsauto willen hebben die ook nog eens een grote kofferbakruimte heeft. Er zijn mensen die vinden dat de E-Pace geen echte Jaguar is vanwege zijn toch wel modale uiterlijk.


De Jaguar E-Pace werd in 2016 voor het eerst op de markt gebracht. De afmetingen van de auto zijn 4,39 meter lang, 1,65 hoog en 1,98 meter breed. Wat de wielbasis betreft, deze is 2,68 meter. Redelijk aan de maat dus.


De motoren

Toen de auto op de markt werd gebracht was deze alleen beschikbaar met slechts 2 verschillende motoren. In 2018 besloot de fabrikant om er nog een extra P200 benzinemotor aan toe te voegen. Wat diesels betreft, is er keuze uit drie opties waarvan een motor is voorzien van 2 turbo's.


Ook wat de versnellingen betreft is er een behoorlijk verschil tussen de modellen. De E-Pace 150 is altijd handgeschakeld. Bij de D180 heeft u de keuze tussen een automatische versnellingsbak of een handgeschakeld model. Wat de D240 betreft, deze heeft altijd een automaat.


Verder heeft iedere Jaguar E-Pace vierwielaandrijving. Jaguar zou Jaguar niet zijn als ze hier niet een uitzondering op hebben gemaakt. De D-150 heeft standaard voorwielaandrijving, maar kan wel geleverd worden met vierwielaandrijving.

 

Jaguar E-Pace marge auto leasen met financial lease

Ben je op zoek naar een elegante en krachtige SUV voor je onderneming? Overweeg dan het leasen van een tweedehands Jaguar E-Pace! Met financial lease kun je een Jaguar E-Pace marge auto financieren zonder vooraf BTW te betalen. Voor zelfstandigen en kleine bedrijven bieden wij eenvoudige offerte-aanvragen voor de financial lease van een tweedehands Jaguar E-Pace.


Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies de beste financial lease die past bij jouw zakelijke behoeften. Begin vandaag nog met zorgeloos rijden in jouw eigen Jaguar E-Pace lease occasion!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur