Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Jaguar XE lease

Jaguar XE lease auto rijden als ondernemer zonder aanbetaling btw en zonder jaarcijfers? Zie jij je al rijden in een Jaguar XE 2.0D occasion, Jaguar XE R Sport occasion of een Jaguar XE uit 2017 of 2016? Kijk dan snel op de website van MargeAuto.nl!


Jaguar XE occasion

Door de Jaguar XE lease auto op de markt te brengen zorgde de Britse autofabrikant ervoor dat er veel aandacht aan het onderstel van de auto werd besteed. Ook in het geval van de Jaguar XE lease auto koos de fabrikant weer voor het gebruik van aluminium.


Daarnaast is er ook voor een betere configuratie gezorgd. Bij deze auto ging Jaguar niet voor de gebruikelijke MacPherson voorwielophanging maar voor dubbele draagarmen. Deze zorgen voor een aanzienlijk betere configuratie.


Ook de achteras is bij dit model aanzienlijk verbeterd. In plaats van de gebruikelijke multilink wielophanging werd deze bij de Jaguar XE lease auto vervangen door een Integral Link systeem. Dit zorgt voor een betere stijfheid.


Door zowel de camber gain als de camber stijfheid te vergroten blijft de band van de auto in bochten mooi rechtop staan. Dit houdt in dat het rubber beter contact kan maken met het asfalt. Hierdoor kunnen hogere bochtsnelheden worden gerealiseerd.


Jaguar XE uitvoeringen

Vanaf 2014 tot en met heden heeft Jaguar van de XE de volgende uitvoeringen op de markt gebracht:


•   Jaguar XE P250 250 pk
•   Jaguar XE P300 300 pk
•   Jaguar XE D200 204 pk
•   Jaguar XE D180 180 pk
•   Jaguar XE 2.0D 163 pk
•   Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340 pk


Wil jij een 2016 Jaguar XE, 2017 Jaguar XE of zoek jij een automaat of handgeschakelde uitvoering? Financier deze tweedehands auto dan met onze voordelige Jaguar XE lease zakelijk. 


Jaguar XE: stil en comfortabel

Jaguar heeft zichzelf met het uitbrengen van de XE zeker overtroffen. De auto is niet alleen goed bestuurbaar en het voorspelbaar bochtgedrag, hij rijdt ook nog bijzonder comfortabel. En nog een groot voordeel, de auto is ook nog eens heel stil.


Tenminste, dat is wat de fabrikant beweert en dat klopt ook wel. De Jaguar XE lease occasion is echt een hele rustige auto. Behalve dan wanneer we het hebben over de XE S en in deze auto het gaspedaal vol indrukken. Maar omdat het hier een zespitter betreft is dit niet meer dan logisch.


Jaguar XE zakelijk leasen

Zakelijk een Jaguar XE occasion leasen zonder BTW aanbetaling en jaarcijfers? Of wil jij een Jaguar XE financieren met of zonder slottermijn? Bel ons op 0541 571690. Of stuur een mail via ons contactformulier!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur