Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Jaguar XJ lease

Zakelijk een Jaguar XJ 3.0 V6 occasion, Jaguar 2.0 Premium Luxury occcasion of een uitvoering uit 2018, 2017 of 2016 leasen zonder aanbetaling BTW en jaarcijfers? Bekijk dan snel het Jaguar XJ lease aanbod op MargeAuto.nl. 


Jaguar XJ occasions

De Jaguar XJ heeft deze naam niet voor niets gekregen. De afkorting XJ staat voor Experimental Jaguar. Eigenlijk wil dit zeggen dat de Britse fabrikant met deze auto een totaal andere weg in wilde slaan. De luxe sedan kwam in 1968 voor het eerst op de markt.


Tegenwoordig is het uiterlijk van een Jaguar XJ lease occasion behoorlijk veranderd. De auto is zowel voorzien van led-achterlichten en led-koplampen. Door het multimediasysteem InControl Touch Pro wordt rijden in deze auto niet alleen comfortabeler maar ook nog een heel stuk veiliger.


Benzine en diesel

Een van de voordelen van een Jaguar XJ lease occasion is dat ook dit model van deze fabrikant verkrijgbaar is met verschillende motoren. De consument heeft de keuze uit zowel dieselmotoren als benzinemotoren. Iedere motor is voorzien van een stop/startsysteem.


Het voordeel van dit systeem is dat zowel het brandstofverbruik als de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd worden. Hiermee werkt de fabrikant niet alleen mee aan een beter milieu, het bespaart jou als rijder ook nog behoorlijk wat geld.


Omdat Jaguar er ook bij deze auto weer voor heeft gekozen om aluminium te verwerken is deze Jaguar XJ lease occasion de lichtste in deze klasse. Omdat dit voor een goede balans zorgt heeft de auto een betere grip op de weg.


Ook aan extra's ontbreekt het bij een Jaguar XJ financial lease occasion niet. Voor de veiligheid van alle inzittenden is de auto voorzien van een aantal airbags. Omdat er gebruik gemaakt is van anti-whiplash techniek komen bij een eventuele botsing de beide hoofdsteunen meteen naar voren.


Jaguar XJ uitvoeringen

Interesse in een Jaguar XJ lease occasion? Vanaf 2009 tot en met 2019 heeft Jaguar van de XJ de volgende uitvoeringen op de markt gebracht:


•   Jaguar XJ 3.0 V6 Turbodiesel 300 pk
•   Jaguar XJ XJR575 575 pk


Ben je onderneemster of ondernemer en wil jij zakelijk goed voor de dag komen bij jouw klanten? Financier via MargeAuto.nl een Jaguar XJ tweedehands lease auto. Looptijd tot maximaal 72 maanden en mogelijk met of zonder slottermijn. 


Jaguar XJ lease zakelijk

Zakelijk een Jaguar XJ occasion lease zonder BTW aanbetaling en jaarcijfers? Wil jij een Jaguar XJ financiering met of zonder slottermijn? Bel ons op 0541 571690. Of stuur een mail via ons contactformulier!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur