Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Kia Niro lease

Wil jij een goedkope financial lease Kia Niro offerte aanvragen zonder BTW aanbetaling en jaarcijfers? Of ben jij je nog aan het oriënteren welke utvoering of model het gaat worden? Kijk gerust op onze site MargeAuto.nl en vraag een Kia Niro zakelijk lease offerte aan


Zie jij jou al rijden in een voordelige Kia Niro hybride, Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicPlusline of een mooie Kia Niro 1.6 GDi Hybrid ExecutiveLine occasion? Kijk dan snel in ons zakelijke lease aanbod!


Kia Niro occasions

Wanneer het over de Koreaanse autofabrikant Kia gaat dan staat er een ding als een paal boven water. Kia doet er echt alles aan om ook de Nederlandse markt te veroveren. De Kia Niro lease auto is hier een heel goed voorbeeld van.


De Niro is niet zomaar een crossover, hij gaat nog een stapje verder. Het is om precies te zijn een hybride crossover. Wat de fabrikant zelf betreft, deze gaat nog net iets verder en noemt de auto de Hybrid Utility Vehicle, oftewel een nuttig hybride voortuig.


Kia doet er echt alles aan om een product aan te bieden wat volledig geschikt is voor de Europese markt. Dit komt waarschijnlijk omdat het designcentrum niet in Korea zit maar in Frankfurt. HIerdoor is het eenvoudig om hun producten op de Nürburgring te testen.


Opvallende move

Waar Kia voorheen ging voor veilige producten zoals stations, SUV's en hatchbacks in de populaire segmenten zijn ze wat de Niro betreft volledig omgedraaid. Ten eerste valt de vorm van de carrosserie van de Kia Niro op.


De auto ziet eruit als een cross-over maar heeft daarvoor wel veel binnenruimte. De Kia Niro zakelijk lease auto beschikt over een hybride aandrijflijn maar zonder stekkermogelijkheid. De motor is een benzinemotor van 105 pk die wordt aangevuld door een elektromotor.


Echt snel kunnen we de Kia Niro lease auto niet noemen. Over een sprint van 0 tot 100 doet de auto meer dan 11 seconden. Ook de maximumsnelheid is niet iets waar coureurs van dromen, 162 km/u. Toch reageert de auto vlot. Dit komt door de elektromotor.


Wat een nieuwe of Kia Niro occasion lease auto wel uniek maakt zijn de geweldige rijeigenschappen. Daarnaast heeft hij een goede wegligging en een speels te noemen weggedrag. Tijdens het rijden heb je niet het gevoel dat je in een Kia Niro hybride lease occasion rijdt.


Kia Niro uitvoeringen

Kia heeft van de Niro sinds 2016 tot en met heden veel verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Hieronder een overzicht. 


•   Kia Niro 1.6 GDi Hybrid
•   Kia Niro 1.6 GDI PHEV
•   Kia Niro e-Niro (39,2 kWh)
•   Kia Niro e-Niro (64 kWh)
•   Kia Niro 1.6 GDi
•   Kia Niro 1.6 GDi Plug-in Hybrid
•   Kia Niro EV


Kia Niro lease zakelijk met of zonder slottermijn? Ook dat kan natuurlijk via Margeauto.nl. 


Marge auto Kia Niro financieren met financial lease

Heb je een mooie marge auto hebben gevonden op MargeAuto.nl en wil jij hiervoor een Kia Niro financial lease offerte aanvragen. Binnen 24 uur - 1 werkdag ontvang je bericht van MargeAuto.nl.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur