Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Mercedes-Benz B Klasse leasen

De Mercedes-Benz B-Klasse lease auto komt in 2005 op de markt. Het is de grotere broer op de A-Klasse. De eerste generatie had een dubbele bodem om het accupack van de elektrische versie op te bergen. Deze variant is echter nooit uitgebracht.


Benieuwd naar onze Mercedes B Klasse lease occasions? Zakelijk financieren zonder BTW aanbetaling? Kies dan voor een Mercedes B Klasse marge auto! Klik op: Mercedes B Klasse financial lease occasions, kies en vraag ofefrte aan.


Diverse generaties en uitvoeringen

Mercedes komt in 2011 met de tweede generatie van de B-klasse lease auto die is gebaseerd op de A-Klasse. De karakteristieke basisvorm blijft behouden. Wel krijgt hij opvallende welvingen aan de zijkant. Het aanbod van motoren en uitvoeringen is, zoals we van Mercedes gewend zijn, erg groot. Kijken we naar de benzine modellen, dan is B160 het instapmodel. Verder zijn er nog de B180, de B200, de B220 en B250. De laatstgenoemde heeft een vermogen van 211 pk.


Ook het aantal dieselmotoren is groot. Dit zijn allemaal CDI lease uitvoeringen in de vorm van de B160 CDI, B180 CDI, B200 CDI en de B220 CDI. De lichtste motor heeft 90 pk en de zwaarste 177 pk. Daarnaast zijn er ook nog de NTG-variant die op aardgas rijdt en een hybride uitvoering.


De meeste financial lease modellen uit de B-Klasse hebben voorwielaandrijving. Optioneel is er ook een vierwieldrive, de zogenaamde 4MATIC uitvoering, leverbaar. Verder is een nieuwe of tweedehands Mercedes B Klasse financial lease auto redelijk uitgerust en heeft diverse veiligheidsvoorzieningen. Optioneel is hij uit te breiden met diverse opties.


Mercedes B Klasse Plug-in Hybride

Inmiddels zijn we bij de derde generatie van de Mercedes-Benz B-Klasse financial lease auto. Sinds 2020 is er ook de B250e. Deze uitvoering heeft een plug-in hybride aandrijving. Deze heeft een 160 pk sterke 1.3-liter motor die aan een 102 pk elektromotor is gekoppeld. Gezamenlijk leveren ze 218 pk. Deze uitvoering is verder voorzien van een achttraps automatische versnellingsbak. De accu heeft een capaciteit van 15,6 kWh. Je kunt met de B250e ook volledig elektrisch rijden. De actieradius is in dat geval 77 kilometer. Dat is natuurlijk niet zo veel maar voor korte ritjes of in de stad is het wel te doen.

 

Mercedes-Benz B Klasse marge auto leasen met financial lease

Wil je graag een tweedehands Mercedes-Benz B Klasse leasen met financial lease? Bij ons vind je een ruime voorraad van Mercedes-Benz B Klasse lease occasions. Je kunt deze auto leasen zonder BTW aanbetaling en daarnaast profiteren van de laagste tarieven. Vraag direct jouw Mercedes-Benz B Klasse financial lease offerte aan, speciaal ontworpen voor ZZP'ers en het MKB.


Bekijk onze voorraad Mercedes B Klasse tweedehands lease auto's en kies de meest voordelige financiering die bij jou past. Binnenkort geniet je van rijden in jouw Mercedes-Benz B Klasse financial lease occasion.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur