Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Mercedes-Benz C-Klasse leasen

De Mercedes-Benz C-Klasse is een van de meest verkochte modellen van het Duitse automerk. Hij vervangt in 1993 de populaire 190-serie. Hij komt er eerst alleen in sedan maar later ook in combi uitvoering en als sportcoupé. Het is een middenklasse auto die in eerste instantie het instapmodel van Mercedes was, totdat de A-Klasse werd geïntroduceerd. Het is een comfortabel auto met veel ruimte, die concurreert met auto’s als de BMW 3-serie, Audi A4 en Jaguar XE.


Mercedes Benz C Klasse leasen zonder BTW aanbetaling? Kies dan voor een marge auto! Bekijk ons Mercedes C Klasse occasion aanbod, kies en vraag snel financial lease offerte aan!


Diverse generaties en uitvoeringen

De eerste generatie van een Mercedes-Benz C-Klasse lease auto was er alleen in Sedan. Hij werd geleverd in diverse uitvoeringen met verschillende diesel- en benzinemotoren met vier of zes cilinders. Hij is voor die tijd luxe uitgevoerd en kent veel opties. Na een facelift in 1997, verschijnt in 2000 de tweede generatie. Naast de sedan kom Mercedes ook met een combi en wat later een sportcoupé op de markt. Hierbij behoort ook vierwielaandrijving tot de mogelijkheden.


In 2007 komt Mercedes met de derde generatie, die net als de tweede in drie carrosserievormen leverbaar is. Dit geldt ook voor de opvolgende generatie die in 2014 op de markt komt. In 2018 vindt er een upgrade plaats waarbij er ook een hybride dieselmotor aan het programma wordt toegevoegd. In ons land is deze uitvoering niet zoveel verkocht.


Plug-in Hybride en volledig elektrisch

Naast de bovengenoemde diesel-hybride, kwam Mercedes ook met een benzine-hybride motor. Dit was de Mercedes-Benz C350e die wel veel verkocht is in ons land. Het gaat hier om een 211 pk sterke benzinemotor met vier cilinders die aan een 81 pk elektromotor is gekoppeld. De elektrische actieradius is volgens de opgave van de fabrikant 31 kilometer. De laatste jaren is Mercedes-Benz zeer actief op de markt van elektrische auto’s. Zo bracht het onder meer ook de volledig elektrische EQC serie uit.


Mercedes-Benz C Klasse marge auto leasen met financial lease

Klaar voor de goedkoopste zakelijke financiering voor een Mercedes C Klasse financial lease occasion? Ontdek ons brede aanbod aan Mercedes C Klasse financial lease modellen, inclusief aantrekkelijke 2dehands keuzes. Deze auto kun je leasen zonder BTW aanbetaling tegen de laagste financieringsrente. Vraag vandaag nog jouw offerte aan voor financial lease van een Mercedes-Benz C Klasse tweedehands auto, speciaal op maat gemaakt voor ZZP'ers en het MKB.


Bekijk onze actuele voorraad Mercedes C Klasse tweedehands modellen en kies de meest voordelige financial lease die bij jouw behoeften past. Binnenkort geniet je van comfortabel rijden in jouw eigen 2dehands Mercedes-Benz C Klasse financial lease occasion.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur