Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Mercedes-Benz E-Klasse leasen

De Mercedes-Benz E-Klasse lease auto bestaat al sinds 1953. Sinds 1993 wordt de limousine echter onder deze naam uitgebracht. Inmiddels bestaan er al vijf generaties van het model dat bij Mercedes-Benz in het middensegment valt. Een van de grootste concurrenten van de E-Klasse is de Audi A6.


Mercedes E-Klasse tweedehands auto financieren zonder BTW aanbetaling? Kies dan voor een marge auto! Check ons Mercedes E-Klasse occasion aanbod, kies en vraag een goedkope financial lease offerte aan.


Verschillende uitvoeringen van de E-Klasse

De Mercedes-Benz E-Klasse lease auto is er in diverse uitvoeringen. Hij is er als sedan, stationwagon, coupé en cabriolet. In de loop der jaren zijn er enorm veel motoren beschikbaar gekomen zowel in diesel- als benzine lease uitvoering met vier, zes of acht cilinders. Zoals gezegd zijn we inmiddels bij de vijfde generatie aanbeland.


De Mercedes E-klasse financial lease auto kreeg in 2020 nog een facelift. Naast een opfrisbeurt van het exterieur en interieur, zijn ook de motoren aangepast. Sindsdien kan je namelijk ook voor een hybride aandrijflijn kiezen.


Aan de buitenkant kreeg de Mercedes Benz E-Klasse financial lease auto hierbij nieuwe bumpers gekregen en nieuwe full-led koplampen. Ook werd hij voorzien van nieuwe lichtmetalen velgen. De modellen uit de E-Klasse wordt vanaf dat moment ook geleverd als zogenaamde Avantgarde Line. Hierbij is de beroemde ster in de grille verwerkt. Als je liever een ster op de motorkap hebt, kun je voor de Exclusive Line kiezen.


Rijke uitrusting

Zeker de nieuwe Mercedes E-Klasse lease auto's zijn van binnen rijkelijk uitgerust. Hij netjes afgewerkt en heeft nieuwe kleurstellingen gekregen. De bestuurder heeft dankzij de adaptieve stoelverstelling veel flexibiliteit. Opvallend detail is het stuur dat is voorzien van de knoppen voor de zogenaamde “Touch Control”. Hiermee kan je de MBUX-multimedia module bedienen. Deze bestaat uit twee grote schermen van 10,25 inch.


Op het display voor de de navigatie wordt gebruik gemaakt van augmented-reality. Ook zijn de verschillende veiligheidssystemen zoals de Intelligent Drive functie verbeterd. Ook zijn nieuwe en Mercedes E Klasse lease occasions voorzien van een remassistent waardoor de auto in staat is zelfstandig te remmen voor overstekende voetgangers en stilstaande voertuigen. Andere handige functies die het autorijden comfortabel maken zijn bijvoorbeeld een actieve snelheidslimiet- en afstands-assistent.


Mercedes-Benz E Klasse marge auto leasen met financial lease

Mercedes E Klasse leasen als ZZP'er of MKB ondernemer? Op zoek naar de goedkoopste voordelige financial lease voor een tweedehands Mercedes-Benz E Klasse? Ontdek ons uitgebreide aanbod van Mercedes-Benz E Klasse uitvoeringen, inclusief aantrekkelijke 2dehands modellen. Lease deze auto zonder BTW aanbetaling en kies voor onze goedkope financial lease occasion. Vraag vandaag nog jouw offerte aan voor financial lease van de Mercedes-Benz E Klasse, speciaal afgestemd op ZZP'ers en het MKB.


Bekijk onze actuele voorraad Mercedes-Benz E Klasse occasions en selecteer de meest voordelige financial lease looptijd die perfect bij jou past. Binnenkort geniet je van comfortabel en stijlvol rijden in jouw eigen Mercedes-Benz E Klasse financial lease auto.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur