Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Mini Clubman occasion lease 

De geschiedenis van de Mini Clubman lease auto gaat terug tot het einde van de jaren zestig. Het was destijds een update op de oer Mini uit 1959. Hij had een wat grotere neus en een rechthoekige vorm. Met de introductie van de Clubman verdwenen er ook een aantal modellen zoals de Riley Elf, maar ook de Countryman en de Traveller. Er waren diverse uitvoeringen verkrijgbaar. In 1980 verdween uiteindelijk de Clubman zelf ook en werd daarbij opgevolgd door de iets grotere Metro.


MINI Clubman lease occasions: géén BTW

MINI Clubman occasion financial leasen zonder BTW aanbetaling? Kies dan voor een marge auto!. Check onze MINI Clubman lease occasions, kies en vraag een zakelijk financial lease voorstel aan.


Revival van de Clubman

Lange tijd was de Clubman uit beeld, tot het jaar 2007. BMW, de nieuwe eigenaar van Mini, besloot om de Clubman weer nieuw leven in te blazen in de vorm van de stationwagon uitvoering van de New Mini. De auto had ook exact dezelfde neus als de New Mini.


In 2013 kondigde BMW een nieuwe generatie aan. Deze verscheen echter pas in 2015 in de showroom. Nog geen vier jaar later kreeg het model alweer een upgrade. Daarbij werd de auto ook voorzien van een kofferbak.


De nieuwste MINI Clubman lease modellen zijn in diverse uitvoeringen. De instapper voor wat betreft de benzine uitvoeringen, is de One. Daarna volgen de Cooper- en de Cooper-S uitvoeringen. Kijken we naar de dieseluitvoeringen, dan is daar de One-D en de Cooper-D. Alle modellen zijn tevens leverbaar als vierwieldrive.


De modellen zijn in basis al rijkelijk uitgerust met zaken als ABS, LED verlichting, cruise control, lichtmetalen velgen et cetera et cetera. De duurdere modellen hebben daarboven op nog tal van andere luxe opties.


Grote keuze in motoren

Kopers van een MINI Clubman occasion lease auto hebben een grote keuze aan motoren. Ze zijn leverbaar in drie benzine varianten en drie diesels varianten. Er zijn zowel drie- als viercilinder motoren. De lichtste motor lever 102 pk aan vermogen. De krachtpatser van de familie is de Cooper S Clubman die een 2.0 liter viercilinder onder de kap heeft. Deze levert een vermogen van 192 pk.


MINI Clubman marge auto leasen met financial lease

Op zoek naar een aantrekkelijke financial lease voor een tweedehands MINI Clubman? Bekijk ons uitgebreide leaseaanbod van MINI Clubman occasion uitvoeringen. Je kunt deze auto zakelijk financial leasen zonder BTW aanbetaling en direct profiteren van onze lage rente. Vraag vandaag nog een goedkope MINI Clubman financial leaseofferte aan.


Check onze financial lease occasions, kies en geniet snel van plezierig rijden in tweedehands MINI Clubman.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur