Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Mini Cooper occasion lease

MINI Cooper occasion financieren met goedkoopste financial lease? Deze MINI heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat naar de jaren 50 en 60. Als in de jaren 90 de autofabrikant ter ziele dreigt te gaan, neem uiteindelijk de Duitse autofabrikant BMW het merk over. Hiermee is het merk gered en het wordt succesvol nieuw leven ingeblazen. BMW brengt diverse modellen op de markt, zoals de MINI drie- en vijfdeurs hatchback. Een nieuwe of MINI Cooper lease occasion is hier de sportieve en krachtige versie van. Ook de andere modellen als de Clubman en de Country zijn als Cooper uitvoering leverbaar.


MINI Cooper lease occasions

MINI Cooper tweedehands auto financieren zonder BTW aanbetaling? Kies dan gewoon voor een marge auto! Check onze MINI Cooper occasion lease voorraad, kies en vraag simpel en snel de goedkoopste financial lease offerte aan.


Compacte sportieve hatchback

Nadat BMW het merk had overgenomen, verscheen in 2000 de eerste MINI hatchback op de markt in de vorm van een retro auto. Maar dan eentje met moderne en betrouwbare techniek. Het bleek een schot in de roos te zijn.


Zes jaar later verscheen de tweede generatie van de MINI Cooper lease auto. Alhoewel die flink werd vernieuwd, is dan nog altijd de klassieke vormgeving heel duidelijk terug te zien in de auto. De derde generatie kwam in 2013 op de markt. Bepaalde MINI Cooper financial lease uitvoeringen hiervan werden bij VDL NedCar in Born gebouwd.


Alhoewel een nieuwe of 2dehands MINI Cooper lease occasion een eigenzinnige auto is, heeft het wel de goede en betrouwbare rijeigenschappen van BMW. De laatste generatie deelt de techniek dan ook met de BMW 1 serie. Van de MINI Cooper zijn diverse lease-uitvoeringen beschikbaar. Alhoewel de basis al redelijk rijk is uitgerust, krijg je bij de diverse uitvoeringen zoals de Salt, Pepper en Chili, verschillende extra opties.


Grote keuze in motoren

Als je een MINI Cooper lease occasion koopt, is er een ruime keuze aan motoren. Zo zijn er uitvoeringen leverbaar met benzine- en dieselmotoren, zowel met drie- als vier cilinders. De lichtste motor heeft een vermogen van 102 pk. De krachtpatser van de Cooper familie is de Cooper S. Deze financial lease-uitvoering is voorzien van een 2.0 liter viercilinder die een vermogen van 192 pk heeft.


Inmiddels is er ook een Plug-in Hybride die je met de stekker of via de laadpaal kunt opladen. Ook is er een volledig elektrische MINI Cooper lease auto. Deze maakt gebruik van dezelfde aandrijftechniek als de BMW i3. Met een actieradius van 200 kilometer is die perfect voor dagelijkse ritten voor woon-werkverkeer.


MINI Cooper marge auto leasen met financial lease

Twedehands MINI Cooper leasen? Op zoek naar een aantrekkelijke financial lease voor een MINI Cooper occasion? Ontdek ons ruime aanbod van Mini Cooper tweedehands lease modellen. Je kunt deze auto leasen zonder BTW aanbetaling en daarnaast profiteren van uitstekende financieringsmogelijkheden. Vraag vandaag nog de goedkoopste MINI Cooper financial lease offerte aan, speciaal voor ZZP'ers en MKB-ondernemers.


Bekijk onze voorraad Mini Cooper financial lease occasions, kies de meest voordelige financiering en rij]dt binnenkort in jouw eigen auto.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur