Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Mini Countryman occasion lease

Een MINI Countryman lease auto is een bijzondere verschijning. De auto heeft overduidelijk de zeer kenmerkende look van de MINI. Een MINI Countryman occasion lease auto oogt robuust en stoer maar is toch zeer wendbaar. Hij is groter dan zijn voorgangers maar toch zijn de typische verhoudingen van de MINI behouden gebleven. De Countryman is naast de standaard MINI kleurstellingen ook leverbaar in de speciale kleuren British Racing Green metallic of Chili Red.


MINI Countryman lease occasions

Tweedehands MINI Countryman zakelijk leasen zonder BTW aanbetaling? Kies dan voor een marge auto! Bekijk ons MINI Countryman occasion lease aanbod, kies en vraag snel een financial lease offerte aan.


Drie modellen Countryman

De tweede generatie MINI Countryman lease auto's worden in 2016 gelanceerd. Het meest opvallende is het feit dat afmetingen flink zijn toegenomen. Daardoor krijgen MINI Countryman lease occasions de stoere uitstraling van een terreinwagen. Hij biedt genoeg ruimte voor vijf inzittenden. Ook de bagageruimte is indrukwekkend. Deze bedraagt maximaal 1.200 liter.


Een MINI Countryman financial lease auto is leverbaar in drie varianten, te weten de One, Cooper en Cooper S. De varianten verschillen onderling van motor maar vooral op de uitrusting van de auto. Standaard hebben ze vrijwel een gelijk uitrustingsniveau. Zo hebben ze lichtmetalen velgen, airco, elektrische ramen. Daarbovenop kan je nog uit verschillende optionele pakketten kiezen om een MINI Countryman nog meer naar je eigen smaak samen te stellen.


Brede keuze aan motoren

Een Countryman lease occasion is net als alle andere MINI’s leverbaar met diverse motoren. De benzine variant van de One is een zuinige driecilinder 1.5 liter motor met 102 pk. De Cooper heeft een vermogen van 136 pk. De Cooper S heeft een 2.0 liter viercilinder motor die 192 pk levert.


De diesel uitvoeringen herken je aan de toevoeging van de letter D. De MINI One D heeft een driecilinder 1.5 liter dieselmotor met 116 pk.  De overige lease-modellen hebben allemaal een viercilinder 2.0 liter dieselmotor. De motor van de Cooper D levert 150 pk. De krachtigste diesel van 190 pk, ligt in de Cooper SD AT.  Deze twee modellen zijn ook als vierwieldrive leverbaar.


Naast benzine- en diesel uitvoeringen zijn er tegenwoordig ook een plug-in hybride en volledig elektrische modellen leverbaar.


Standaard zijn de diverse modellen handgeschakeld, met uitzondering van de plug-in hybride en de Cooper SD AT.  De overige MINI Countryman lease-modellen kunnen optioneel worden uitgerust met een 7-versnellingsbak die voorzien is van een dubbele koppeling.

 

Mini Countryman marge auto leasen met financial lease

Op zoek naar een aantrekkelijke en zeer voordelige financial lease voor een tweedehands MINI Countryman? Ontdek ons aanbod van MINI Countryman occasions. Je kunt een 2dehands MINI Countryman zakelijk financieren (financial lease) zonder BTW aanbetaling en ook profiteren van onze lage rente. Vraag vandaag nog - als ZZP'er of MKB-ondernemer - een super goedkope MINI Countryman financial lease offerte aan.


Bekijk het occasion aanbod, kies en vraag de meest voordelige MINI Countryman financial lease offerte aan die bij jouw financiële mogelijkheden past. 

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur