Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

MINI Mini occasion lease

MINI Mini occasion financial leasen zonder BTW aanbetaling? Het automerk Mini kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot aan de late jaren 50. Het automerk zette veel uiteenlopende modellen op de markt. Op een gegeven moment kwam, net als veel andere roemruchte automerken, ook Mini in zwaar weer terecht. Het merk wisselde vervolgens van verschillende eigenaren. Het was uiteindelijk BMW dat het merk eind jaren negentig overnam en het merk weer succesvol wist te maken.


MINI Mini lease occasions

MINI Mini tweedehands auto financieren zonder BTW aanbetaling? KIes dan voor een marge auto! Check onze MINI Mini occasion voorraad, kies en vraag snel de goedkoopste financial leaseofferte aan.


Diverse modellen

BMW gaf het merk weer het aanzien waar het recht op heeft. De Duitse autofabrikant heeft het heel slim aangepakt. De typische Engelse look van de oorspronkelijke MINI Mini lease auto is nog altijd terug te zien. Deze heeft men echter gecombineerd met de krachtige efficiënte motoren van BMW.


Deze combinatie zorgt voor een compacte opvallende auto die uiterst wendbaar is. Het is een perfecte stadsauto voor de liefhebber, die zich wil onderscheiden van de grijze massa.


Sinds het jaar 2000 zijn er verschillende modellen en uitvoeringen op de markt gezet. Dit begon met de Mini One die al snel een sportiever broertje kreeg in de vorm van de Mini Cooper. Met de S-variant werd kreeg de Cooper nog meer power en uitstraling.


Voor de sportieve mooi-weer-rijders is er een sportieve Cabrio versie op de markt gezet. Andere populaire modellen zijn de Clubman en Countryman. De laatstgenoemde is een stoere uitvoering die iets weg heeft van een terreinauto. Alle modellen zijn in diverse uitvoering leverbaar. De meest bijzondere is de John Cooper Works uitvoering. Deze is voor diverse Mini modellen verkrijgbaar en geeft de auto met bijzondere extra accessoires een zeer sportieve en unieke uitstraling. Bovendien heeft die een extra krachtige motor.


Diverse motoren

BMW heeft ervoor gezorgd dat er een brede keuze is aan motoren. Zo zijn er benzine varianten met drie- en viercilinders met een vermogen van 102 tot 136 pk. De Cooper S is voorzien van een 2.0 liter viercilinder motor met 192 pk. Dieselmotoren worden er ook aangeboden met zowel drie- als vier cilinders.  De viercilinders hebben allemaal een 2.0 liter inhoud die tot maximaal 190 pk leveren. Inmiddels zijn er ook een plug-in hybride en volledig elektrisch model leverbaar.

 

MINI Mini marge auto leasen met financial lease

Op zoek naar een aantrekkelijke financial lease voor een tweedehands Mini lease auto? Ontdek ons ruime aanbod van Mini occasions. Je kunt deze auto leasen zonder verplichte BTW aanbetaling en daarnaast profiteren van de goedkoopste MINI financial lease rente. Vraag vandaag nog jouw Mini financial lease offerte aan, speciaal voor (startende) ZZP'ers en het MKB. Bekijk onze actuele voorraad Mini tweedehands auto's en kies de meest voordelige financial lease die past bij jouw financiële situatie.


Binnenkort geniet je van plezierig rijden in jouw eigen Mini financial lease occasion.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur