Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Nissan Juke occasion lease

Tweedehands Nissan Juke leasen als ZZP'er of MKB-ondernemer? Het is 2009 als de Japanse autofabrikant Nissan op de Autosalon van Genève het grote publiek laat kennismaken met de Juke.  Weliswaar in de vorm van een conceptauto onder de naam Qazana, maar het jaar erop ging hij daadwerkelijk in productie en verscheen hij als de Juke in de showroom. Het is een compacte driedeurs SUV, die ruimte biedt aan vijf personen.


Financier een Nissan Juke occasion met financial lease. Regel het simpel en snel via MargeAuto.nl!


Tweedehands Nissan Juke lease occasion

2dehands Nissan Juke financial leasen zonder BTW aanbetaling? Kies dan eenvoudig voor een marge auto! Bekijk ons ➡️ Nissan Juke occasion lease aanbod, kies en vraag snel een goedkope financial lease offerte aan.


Opvallend design

Een Nissan Juke tweedehands lease auto heeft een opvallend design met grote wielkasten een schuin aflopende daklijn. In 2019 komt Nissan met de Juke II, oftewel de tweede generatie van de Juke. De autoproducent heeft destijds de complete leaseauto onderhanden genomen, maar deze is nog wel altijd herkenbaar als de Juke. De voorkant kreeg een nieuwe grille en Led verlichting. De achterlichten zijn horizontaal geplaatst en de grote wielkasten zijn met zwart kunststof bekleed. Ook het interieur van de NIssan Juke lease auto is helemaal vernieuwd. Zo heeft de Juke een nieuw infotainmentsysteem gekregen, is de afwerking een stuk verbeterd en is ook de ruimte toegenomen.


Zes verschillende uitvoeringen

Van de huidige generatie Nissan Juke financial lease auto's zijn er zes verschillende uitvoeringen. De Juke Visia is het instapmodel. De N-Design is de meest uitgebreide en luxe uitvoering. Het is tevens de duurste Juke die verkrijgbaar is.


Een bijzondere uitvoering uit de eerste generatie was de zogenaamde NISMO-uitvoering. Zowel het interieur als exterieur hiervan waren gepimpt en had een 1.6 liter turbomotor met een vermogen van 197 pk.


De tweede generatie was lang alleen maar leverbaar met een 1.0 liter benzinemotor met turbo en drie cilinders. Deze motor levert een vermogen van 117 pk en is standaard handgeschakeld. Optioneel is hij als 7-traps automaat die voorzien is van een dubbele koppeling.


Nissan is recentelijk ook met een Hybride variant op de markt gekomen. De benzine- en extra elektromotor leveren 143 pk. Je kunt er in de stad volledig elektrisch mee rijden met een maximale snelheid van 55 kilometer per uur.

 

Nissan Juke marge auto leasen met financial lease

Op zoek naar voordelige financial lease voor een tweedehands Nissan Juke? Ontdek ons uitgebreide aanbod van 2dehands Nissan Juke lease occasions. Je kunt deze auto leasen zonder BTW aanbetaling en profiteren van de beste voorwaarden. Vraag vandaag nog een Nissan Juke occasion financial lease offerte aan, speciaal op maat gemaakt voor ZZP'ers en het MKB.


Bekijk onze lease voorraad Nissan Juke occasions, kies en rijd binnenkort in een auto die bij jouw behoeften past. 

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur