Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Nissan Leaf occasion lease

Tweedehands Nissan Leaf financieren met financial lease? Nissan bracht in 2012 de volledig elektrische Leaf op de markt. Alhoewel het een wereldwijde hit is, zien we hem in het Nederlandse straatbeeld niet zo vaak. Het is een compacte auto die wat afmetingen betreft tussen het compacte segment en de middenklasse invalt. Het is een prima auto met lage onderhouds- en verbruikskosten, ideaal voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer over niet al te lange afstanden.


Financier een Nissan Leaf occasion met financial lease. Regel het simpel en snel via MargeAuto.nl!


Tweedehands Nissan Leaf lease occasion

Nissan Leaf occasion financial leasen zonder BTW aanbetaling? Kies dan eenvoudig voor een marge auto! Bekijk ons ➡️ Nissan Leaf tweedehands lease aanbod, kies en vraag snel een goedkope financial lease offerte aan.


Alleen elektrisch

Een Nissan Leaf lease auto is ontworpen als volledig elektrische auto. Je zult hier dus geen diesel- of benzine model van kunnen vinden. Het model is alweer aanbeland bij de tweede generatie. Deze kwam in 2017 op de markt. Later voerde Nissan ook een facelift door op het model.


Had de eerste generatie Nissan Leaf lease occasions een actieradius van zo’n 175 kilometer, bij de tweede generatie Nissan Leaf lease auto's is dit ruim verdubbeld tot wel 385 kilometer. Dit hangt voornamelijk af van het type accu waar je voor kiest. Er is zowel een 40- als 60 kWh accu leverbaar.


Een Nissan Leaf occasion lease auto is een moderne stadsauto die goed gestroomlijnd is en opvalt door de mooie daklijn. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar in een heel breed kleurenpalet. Het interieur is rijk uitgerust en fraai afgewerkt. Ook op het vlak van veiligheid scoort de Leaf hoog.


Opladen aan huis of bij de dealer

Een tweedehands Nissan Leaf lease auto kan je opladen via een normaal stopcontact. Het duurt zo’n tien uur om hem op deze manier volledig op te laden. Je kunt ook een snellader gebruiken. Hiervoor kun je ook bij de Nissan dealer terecht.


De nieuwste generatie van Nissan Leaf lease auto's zijn uitgerust met een zogenaamde AC-synchrone motor die 150 pk levert. De maximale snelheid is begrensd op 144 kilometer per uur. Een handige functie is dat je de status van de batterij op de boordcomputer kunt aflezen. Deze toont niet alleen de resterende actieradius maar ook de afstand naar het dichtstbijzijnde laadstation.

 

Nissan Leaf marge auto leasen met financial lease

Nissan Leaf tweedehands auto leasen? Op zoek naar een aantrekkelijke en voordelige financial lease voor een tweedehands Nissan Leaf? Ontdek ons ruime aanbod van 2ehands Nissan Leaf lease uitvoeringen en modellen. Je kunt deze auto leasen zonder BTW aanbetaling en profiteren van onze scherpe rente. Vraag vandaag nog een goedkope Nissan Leaf financial lease offerte aan.


Bekijk onze actuele voorraad Nissan Leaf occasion lease auto's en kies de meest voordelige financiering. Binnenkort geniet je van milieuvriendelijk en efficiënt rijden in jouw eigen Nissan Leaf financial lease occasion.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur