Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Nissan Qashqai occasion leasen

De Nissan Qashqai is een van de best verkochte modellen die de Japanse autofabrikant in ons land heeft uitgebracht. De stoere crossover kwam in 2007 op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit het verkeersbeeld. Het was bovendien destijds een van de eerste crossovers die op de markt kwamen. Vandaag de dag is dat wel anders. Hij concurreert onder meer met de Kia Sportage en Hyundai Tucson.


Stoere crossover in diverse uitvoeringen

In 2013 verscheen de tweede generatie van de Qashqai in de showroom. Dit model kreeg in 2017 een upgrade en vier jaar later verscheen de huidige generatie in de showroom. Tussentijds kwam in 2020 de Japanse autofabrikant nog met en speciale uitvoering, de zogenaamde N-TEC-uitvoering die zeer rijk is uitgevoerd met allerlei handige snufjes. Zowel het exterieur als het interieur kent opvallend veel zwarte details. Zo is de grille, de behuizing van koplampen en spiegels en de dakrails geheel in het zwart uitgevoerd. Dit geldt ook voor de 19 inch lichtmetalen velgen, die eveneens in het zwart zijn uitgevoerd.


De overige modellen van de Qashqai zijn overigens ook al rijk uitgevoerd met diverse opties zoals Led verlichting, lichtmetalen velgen, en diverse rij assistenten. Ook met de ruimte zit het wel snor. Het is een fijne gezinsauto waar met gemak vijf personen in passen. Bovendien is die zeer zuinig en zijn ook de onderhoudskosten relatief laag.


De verschillende motoren

De Nissan Qashqai is geleverd in diverse benzine- en dieselmotoren en zowel handgeschakeld als automaat. Stuk voor stuk hebben ze voldoende kracht, om bijvoorbeeld een caravan te trekken. De laatste generatie is er ook in hybride uitvoering.


Hiervan zijn twee varianten. De eerste is de bekende Nissan e-POWER variant waarbij de accu wordt opgeladen door een benzinemotor. Hierbij heb je dus helemaal geen stekker nodig. Daarnaast is er de zogenaamde Mild-Hybrid-aandrijving. Hierbij wordt de geavanceerde benzinemotor ondersteund door een extra elektromotor.


Nissan Qashqai marge auto leasen met financial lease

Overweeg financial lease voor een tweedehands Nissan Qashqai. Bij ons heb je de mogelijkheid om deze SUV te financieren zonder Btw-betaling. Als zzp'er of mkb-ondernemer kun je moeiteloos een offerte aanvragen voor Nissan Qashqai financial lease. Ontdek onze beschikbare voorraad en kies de meest voordelige financial lease mogelijkheid. Geniet binnenkort van het comfort van je eigen Nissan Qashqai occasion!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur