Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Nissan X-Trail leasen

De Nissan X-Trail is de grote broer van de Nissan Qashqai en de nog iets kleinere Juke. De X-Trail is dan ook een stuk ruimer dan de genoemde twee en heeft ook nog eens de mogelijkheid om een optionele derde zitrij te laten installeren. Dit maakt de auto tot een fijne ruime gezinswagen waarvan diverse generaties van zijn uitgebracht. Concurrenten van de X-Trail zijn onder meer de Toyota RAV4 en Honda CR-V.


Stoere auto in diverse modellen

De Nissan X-Trail heeft, zoals Nissan dit noemt, een All-Mode 4x4 transmissie. Dit betekent dat de bestuurder uit drie modi kan kiezen. Dit is de 2WD, de automatische 4WD en permanente 4WD. Dit maakt de X-Trail tot een stoere auto die ook op het onverharde terrein uit de voeten kan.


Het interieur is afhankelijk van het model redelijk rijk uitgevoerd. Van de X-Trail zijn er inmiddels diverse generaties gebouwd. De eerste kwam in 2001 op de markt. Daarna volgende meerdere upgrades en de tweede generatie. De derde generatie verscheen in 2013. die in 2017 nog een facelift krijgt. Nissan staat overigens momenteel op het punt om een compleet nieuwe X-Trail op de markt te gaan zetten.


Benzine-, diesel- en hybride uitvoering

De Nissan X-Trail is geleverd in diverse uitvoeringen met zowel benzine- als dieselmotoren. Daarnaast zijn ze met een handgeschakelde- of automatische versnellingsbak leverbaar. Ze hebben allemaal voldoende power. De laatste generatie is er ook in hybride uitvoering.


Deze heeft nu een 2.0 liter benzinemotor met 141 pk. Die wordt ondersteund door een Xtronic CVT en een 40 pk sterke elektrische motor met een lithium ion accu.


Nissan heeft hier onder meer gebruik gemaakt van de regeneratieve remtechniek. Je kunt ook de status van de batterij aflezen op de boordcomputer. Doordat de accu onder een dikke cargo vloer is opgeborgen, kan je bij deze uitvoering geen derde zitrij laten installeren.

 

Nissan X-Trail marge auto leasen met financial lease

Ontdek de voordelen van financial lease voor een tweedehands Nissan X-Trail. Als zzp'er of mkb-ondernemer kun je eenvoudig een Nissan X-Trail financial lease offerte aanvragen, zonder aanbetaling van BTW.

Bekijk onze beschikbare voorraad en kies de meest voordelige financial lease mogelijkheid voor de Nissan X-Trail. Rijd binnenkort in stijl met jouw eigen SUV.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur