Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Opel ADAM lease

Opel ADAM marge auto rijden en financieren met financial lease zonder aanbetaling? Opel ADAM leasen zonder cijfers? Ben je benieuwd naar ons Opel ADAM occasion lease aanbod? Klik dan snel "Toon resultaten", kies en vraag het voordeligste Opel ADAM financial lease plan aan.


Opel ADAM lease zonder aanbetaling BTW? Regel je financial lease snel via MargeAuto.nl!


Opel ADAM financial lease berekenen en aanvragen? Met onze voordelige lease financier jij, als onderne(e)m(st)er, snel een occasion tegen de laagste Opel ADAM leaseprijs per maand. Daarnaast bepaal jij met Opel ADAM financial lease de looptijd en profiteer je van fiscaal voordeel zoals renteaftrek.


Opel ADAM

De Opel Adam is een echte compacte stadsauto, maar wordt door veel mensen ook gebruikt als boodschappenauto. Opel kwam er in 2013 mee op de markt. Er is slechts één generatie van geproduceerd. In 2019 werd het model uit productie genomen.


Gepersonaliseerde stadsauto

Een Opel ADAM lease occasion is een compacte modern ogende stadsauto in driedeurs uitvoering. Naast de wat sobere standaard ADAM Unlimited heb je de keuze verschillende uitvoeringen. Dit zijn de luxer uitgevoerde Glam- en Jam Favorite en de sportieve Slam Favorite met luxe sportstoelen en een dakspoiler. Een wat robuustere uitvoering is de ADAM Rocks.


De Opel ADAM lease auto was daarnaast één van de eerste voertuigen die je kon laten personaliseren. Bij de aanschaf van een Opel Adam occasion had je de mogelijkheid om boven op de standaard allerlei aanpassingen laten doen zoals jij dat wilde. Opties zoals lichtmetalen velgen en een schuifdak zijn hier slechts enkele voorbeelden van.


Ook wat betreft de kleurstellingen valt de Opel ADAM lease auto. Zo kon je kiezen uit onder meer de kleuren James Blonde, Mr. Darkside, Blackjack en Greyzilla. Bovendien kon je het dak en spiegels in een contrastkleur laten uitvoeren, wat een extra sportief en modern uiterlijk aan de auto geeft.


Door al deze mogelijkheden zijn er op de tweedehandsmarkt enorm veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Er is er dus altijd wel eentje bij die bij jou past.


Betrouwbare auto

Zoals de meeste Opels is ook de ADAM een betrouwbare auto met fijne rijeigenschappen. Het overgrote deel van de modellen is geleverd als benzine uitvoering met voorwielaandrijving en een handgeschakelde versnellingsbak. Bij de eerste uitvoeringen was dit een viercilinder motor. Later werd deze vervangen door een 1.0 motor met drie cilinders. De S-uitvoering is voorzien van een 1.4 liter motor met turbo. Deze uitvoering heeft dan ook meer sportieve rijeigenschappen. De auto is met een gemiddeld verbruik van 1 op 20 best zuinig te noemen.

 

Opel ADAM financial lease

Vragen over Opel ADAM financial lease? Bijvoorbeeld over financial lease zonder BTW aanbetaling en jaarcijfers? Is financial lease zakelijk aftrekbaar? Kom ik in aanmerking voor investeringsaftrek? Hoe zit het met de afschrijving? Lees hier meer over onze voordelige Opel ADAM financial lease.


Met onze Opel ADAM financial lease word jij als ondernemer eigenaar van de marge auto en heb je géén kilometerbeperking! Bel en vraag naar de jouw mogelijkheden.

 

Private lease Opel ADAM

Opel ADAM private lease bieden wij niet aan! Wil je daarentegen privé een Opel ADAM occasion financieren? Dan hebben wij mogelijkheden voor particulier én ondernemer!


Contact

Bel ons op telefoonnummer 0541 571690, gebruik WhatsApp zakelijk via 06 572 46 043 of stuur een mail naar info@financialleaseconcurrent.nl.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur