Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Opel Crossland lease

Benieuwd naar ons Opel Crossland zakelijk lease aanbod? Opel Crossland marge auto rijden met financial lease zonder aanbetaling? Klik dan snel "Toon resultaten", maak een auto keuze en vraag ons goedkope Opel Crossland leaseplan aan.


Opel Crossland leasen zonder aanbetaling BTW? Regel je financial lease snel via MargeAuto.nl!


Opel Crossland

Een van de eerste resultaten van de samenwerking tussen Opel en de Franse PSA Group was de Opel Crossland lease auto. Deze compacte SUV komt in 2017 op de markt als Crossland-X. Het was de opvolger van de iets minder populaire Opel Meriva. Bij de facelift in 2020 is de letter X komen te vervallen en sindsdien draagt de auto dan ook de naam Crossland.


Kleine SUV

De Crossland is een relatief kleine vijfdeurs SUV die is gebaseerd op hetzelfde platform als de Peugeot 2008 en de Citroën C3 Picasso. Ondanks zijn kleinere afmetingen heeft de Crossland redelijk veel ruimte van binnen. Het is een echte compacte gezinsauto waar met gemak vier volwassen personen in passen. Bovendien is met minimaal 410 liter, de bagageruimte ook ruim voldoende. Zoals de meeste Opel lease occasions heeft ook de Crossland een degelijk en praktisch ingericht interieur. Alle noodzakelijke items zijn aanwezig en functioneren uitstekend. Precies zoals Opel altijd heeft bedoeld met autorijden.


De Opel Crossland lease auto is verkrijgbaar in diverse benzine- en diesel uitvoeringen in zowel een variant met schakelbak als automatische 6-versnellingsbak. Kijken we naar de benzinemotor, dan is dit een 1.2 liter met 82 pk en een 1.2 Liter Turbo met zes versnellingsbak die 130 pk levert. De dieselmotor is een 1.6 liter. Al met al zijn dit niet de meest aansprekende prestaties maar ze passen prima bij het compacte model auto.

 

Moordende concurrentie

De concurrentie in het segment van de compacte SUV’s is moordend. Als eerste zijn er natuurlijk de Franse familieleden in de vorm van de Peugeot 2008 en de Citroën C3 Picasso. Er zijn echter veel meer fabrikanten die willen profiteren van de enorme populariteit van dergelijke auto’s. Denk hierbij aan de Hyundai Kona, de Nissan Juke of de Suzuki S-Cross. Allemaal vrij stoer ogende crossovers maar voldoende ruim om te dienen als gezinsauto.

 

Opel Crossland financial lease

Ben jij als ZZP of MKB'er op zoek naar de laagste Opel Crossland lease prijs per maand? Een Opel Crossland zakelijk financial leasen met de laagste kilometerstand? Check dan ons Opel Crossland occasion lease aanbod!


En heb je vragen over Opel Crossland lease zonder aanbetaling btw? Of over een Opel Crossland financial lease zonder cijfers? Of zoek je informatie over zakelijke met of zonder slottermijn? Bel 0541 571690 of neem via ons contactformulier contact op!


We helpen je graag!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur