Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Opel Crossland-X leasen


Een jong gebruikte Opel Crossland X financieren met financial lease? De compacte Opel Crossland-X lease auto is in 2017 op de markt gezet. Het is een compact SUV model, bedoeld als opvolger van de Opel Meriva, waarvan de populariteit flink was gedaald. De Crossland-X lease auto was het eerste resultaat dat van de band kwam rollen, nadat de Franse PSA Group de Duitse autofabrikant had overgenomen. De naam Crossland-X kwam al vrij snel te vervallen. In 2020 werd na het doorvoeren van een facelift ook de naam aangepast naar gewoon Crossland.


Compact SUV model

De Crossland-X zal je dus tegenkomen als occasion met de bouwjaren 2017 tot 2020. De relatief compacte vijfdeurs SUV is gebaseerd op hetzelfde platform waar de Peugeot 2008 en de Citroën C3 Picasso op zijn gebouwd. Alhoewel de afmetingen vrij compact zijn, heeft een Opel Crossland-X lease occasion best veel ruimte vanbinnen. Het is gewoon een heel fijne compacte gezinsauto die ruimte biedt aan vier volwassen personen. Daarnaast heb je minimaal 410 liter bagageruimte ter beschikking. Je kunt deze vergroten door de achterbank in te klappen. Het interieur van een tweedehands Crossland-X lease auto is zoals de bij de meeste Opels heel praktisch en oerdegelijk. Alles wat je nodig hebt is op de juiste plek aanwezig. Je zult weinig technische vernuftigheden tegenkomen.


Diverse motoren

Een Opel Crossland-X lease auto is in diverse uitvoeringen geleverd. Wat betreft de motoren heb je de keuze uit diverse benzine- en diesel uitvoeringen. Naast een schakelbak is er ook een variant met automatische 6-versnellingsbak. De benzinemotor is er in twee varianten. De basis is een 1.2 liter motor met 82 pk. Met 130 PK levert de 1.2 Liter Turbo met zes versnellingsbak en stuk extra vermogen. De diesel variant is uitgevoerd met een 1.6 liter motor. Het zijn nu niet de motoren die uitblinken vanwege hun prestaties. Het zijn echter wel motoren die relatief zuinig zijn en weinig onderhoud vergen wat van de Crossland-X een aantrekkelijk auto maakt.


Opel Crossland-X marge auto leasen met financial lease

Op zoek naar een tweedehands Opel Crossland-X met financial lease? Bij ons vind je diverse mogelijkheden, inclusief 2dehands en occasions. Je kunt deze auto leasen zonder BTW aanbetaling. Vraag vandaag nog jouw Opel Crossland-X financial lease offerte aan, speciaal geschikt voor ZZP'ers en het MKB.


Ontdek onze voorraad Opel Crossland-X occasions en kies de meest voordelige financial lease mogelijkheden voor jouw behoeften. Rijd binnenkort in stijl met een perfecte Opel Crossland-X lease occasion voor jou.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur