Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Opel Insignia leasen


Tweedehands Opel Insignia financieren of financial leasen? Opel komt in 2008 met de Insignia op de markt als opvolger van de uiterst succesvolle Opel Vectra. De Insignia is het topmodel van Opel en bevindt zich wat hoger in het segment van de middenklasse. De tweede generatie die in 2017 op de markt wordt gezet, is nog een stuk groter dan en kan zich wat afmetingen en ruimte betreft meten met directe concurrenten als de BMW 3-serie en de Audi A4 en zijn Franse halfbroer, de Peugeot 508.


Forse auto

De Opel Insignia lease auto is zeer grote auto die verkrijgbaar is als vierdeurs sedan, vijfdeurs hatchback of vijfdeurs stationwagen. De stationwagon is bijna 5 meter lang. Achterin hebben de passagiers meer dan voldoende beenruimte en de auto heeft een grote bagageruimte. Het is dan ook een ideale gezinswagen. Heb je regelmatig lange mensen achterin, dan is het verstandig om naar een tweedehands Opel Insiginia stationwagon te kijken. De hatchback uitvoering biedt wat minder hoofdruimte achterin.


Zoals gezegd is een Insignia lease occasion het topmodel van Opel en is dan ook, afhankelijk van de uitvoering, rijkelijk uitgevoerd met opties. Er zijn veel uitvoeringen verkrijgbaar in zowel diesel- als benzine uitvoering.


Sportieve uitvoeringen

Opel biedt voor diverse modellen vaak een sportieve GSI uitvoering. Dit heeft men ook voor Insignia gedaan.  De Insignia GSI heeft een 2.0 liter benzinemotor met turbo die een vermogen levert van 260 pk. De dieseluitvoering van deze motor heeft zelfs een dubbele turbo.


De topuitvoering bij de eerste generatie was de Insignia OPC. Deze zeer sportieve en luxe wagen had een 6 cilinder 2.8 liter benzinemotor die maar liefst 325 pk leverde.


Lees verder onder foto

Opel Insignia Leasen


Kijken we naar de tweede generatie, dan is er de Opel Insignia Grand Sport, een uiterst sportieve vijfdeurs hatchback met vierwielaandrijving en 230 pk. Hij is ook als stationwagon verkrijgbaar onder de naam Sports Tourer. De Country Tourer is een nog stoerdere versie hiervan. Deze Opel Insiginia lease auto staat wat hoger op zijn wielen.


Opel Insignia marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Opel Insignia te leasen met financial lease? Ons aanbod omvat zowel Opel Insiginia financial lease occasions als 2dehands modellen. Je kunt deze auto leasen zonder aanbetaling van BTW. Vraag vandaag nog een Opel Insignia financial lease offerte aan, speciaal voor ZZP'ers en het MKB. Bekijk onze actuele voorraad Opel Insignia lease occasions en kies de meest voordelige financial lease-mogelijkheid die bij jouw wensen past. Binnenkort geniet je van comfortabel rijden in jouw eigen Opel Insignia tweedehands lease auto.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur