Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Opel Mokka: leasen of financieren

Opel zette in 2012 de Mokka in de markt om de concurrentie met onder meer de Nissan Juke aan te gaan. Dit was een heel goede beweging van Opel, want de compacte crossover werd direct een succes. In tegenstelling tot de zeer frivool ogende Juke, was de Mokka een typische Opel met een serieuzere uitstraling. Nadat Opel was toegetreden tot de Franse PSA Group, kreeg de Mokka in 2017 een flinke upgrade. Vanaf dat moment gaat die door het leven als de Mokka X.


Compacte crossover

De Opel Mokka lease auto is een kleine crossover. Misschien wel de kleinste in zijn klasse. De ruimte komt niet uit de lengte van de auto, maar wel uit de hoogte. Hij heeft namelijk een hoogte van bijna 1,8 meter, waardoor je naast een prettige hoge instap ook voldoende hoofdruimte hebt. Je kunt er ruimschoots met vier volwassen in zitten, maar als je een beetje schikt is dit ook met vijf prima te doen.


Dankzij de compacte buitenmaten, kan je toch heel fijn door het drukke verkeer manoeuvreren. Wat uitvoering betreft was de eerste generatie typisch Opel. Alle noodzakelijke functies bevinden zich op de juiste plek en functioneren prima. Weinig overbodige poespas dus.


De tweede generatie is een veel moderner ogende auto. Naast dat de exterieur flink onder handen werd genomen, kreeg ook het interieur ook een flinke upgrade. Hier zie je heel duidelijk de Franse invloeden terug. 


Ruime keuze aan motoren

Naast de uitvoeringen met voorwielaandrijving is er van de Mokka ook een AWD versie op de markt. De vierwielaandrijving wordt automatisch ingeschakeld, op het moment dat er te weinig tractie op de voorwielen is.


Wat betreft motoren, heb je bij de Mokka voldoende keuze. Er zijn verschillende benzine- en diesel uitvoeringen met schakelbak of automaat. Vanaf de tweede generatie die in 2020 werd geïntroduceerd, is er ook een volledig elektrische versie beschikbaar.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur