Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Opel Zafira leasen

Opel Zafira occasion financieren of financial leasen? De Opel Zafira was bijna 25 jaar een van de ruimste MPV’s die op de markt verkrijgbaar is. Sinds jaar en dag is het al de ideale familiewagen voor gezinnen met kinderen, mede dankzij de derde zitrij. Een MPV onderscheidt zich van andere carrosserie vormen door de enorme zee aan ruimte. Zo ook een Opel Zafira lease occasion. Standaard heeft die al genoeg bagageruimte maar klap je de achterbank in heb maar liefst 1.705 liter ter beschikking. Opel heeft inmiddels wel de productie gestopt, maar het aanbod op de tweedehands markt is groot.


Vijf of zevenzitter

De eerste Opel Zafira lease uitvoeringen hadden standaard een derde zitrij. Vanaf 2011 is deze alleen optioneel verkrijgbaar. De officiële naam wordt daarbij ook gewijzigd naar Opel Zafira Tourer. De auto heeft een hoge instap en biedt veel ruimte voor de bestuurder en passagiers.


De modellen van de derde generatie vanaf 2011 zijn over het algemeen luxer uitgevoerd dan de oudere modellen. Opel heeft diverse uitvoeringen van de Zafira uitgebracht, waaronder Essentia, Enjoy, Cosmo, Selection en Temptation.


Er is voor iedereen wel een geschikte tweedehands Opel Zafira lease auto te vinden. Zoals we van Opel gewend zijn, is de Zafira gewoon een heel fijne en betrouwbare gezinswagen. Zeker als je een wat jonger model hebt, kan je hier dan ook jaren plezier van hebben.


Krachtige OPC uitvoering

Op het vlak van motoren is er ook voldoende keuze. Het overgrote deel zijn echter benzine- en diesel uitvoeringen die verkrijgbaar zijn met schakelbak of automaat. De benzine uitvoeringen met schakelbak hebben de overhand op de markt.


De Opel Zafira is een praktische auto die niet gebouwd is om als scheurijzer te fungeren. Uitzondering is de OPC uitvoering die tussen 2005 en 2008 is geproduceerd. Deze luxe versie levert een vermogen van 240 pk. Daar kan je dus heel goed mee voor de dag komen.

 

Opel Zafira marge auto leasen met financial lease

Op zoek naar een financial lease voor een tweedehands Opel Zafira? Ontdek ons ruime aanbod aan Opel Zafira occasions. Je kunt deze auto leasen zonder BTW aanbetaling. Vraag direct jouw Opel Zafira financial lease offerte aan, speciaal voor ZZP'ers en het MKB. Bekijk onze actuele voorraad Opel Zafira marge auto's en selecteer de meest voordelige financial lease-mogelijkheid die bij jouw financiële wensen past. Binnenkort geniet je van comfortabel rijden in jouw eigen Opel Zafira lease occasion.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur