Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Porsche lease

Het automerk Porsche spreekt veel autoliefhebbers tot de verbeelding. Het legendarische model 911 staat al jaren aan de top. De prachtige gestroomlijnde vormen, de zeer kenmerkende koplampen maar bovenal de geweldige prestaties maken het tot een van de meest geliefde sportwagens. Maar Porsche maakt meer dan alleen fraaie sportwagens.


Een stukje geschiedenis

Het begint allemaal in 1948 als de Oostenrijker Ferdinand Porsche samen met zijn zoon het automerk Porsche opricht.  Het sportwagenmerk bracht als eerste de Porsche 356 uit. Het bleek een groot succes en er volgden al snel meerdere modellen.


Het bedrijf groeit gestaag, maar nadat het in 1963 de 911 op de markt had gebracht, explodeerden de verkopen. Het werd de meest verkochte sportwagen allertijden. In de jaren erna volgden supersonische sportwagens zoals de Carrera GT en de 959.


Naast rasechte sportwagens produceerde de autofabrikant ook wel andere modellen auto’s. De grand tourers modellen 924 en 944 zijn hier voorbeelden van. In 2002 maakt Porsche een wel heel onverwachte move. De autoproducent stapt in de groeiende markt van de SUV’s en brengt de Cayenne op de markt. Een schot in de roos, zo bleek.


Recentere modellen

In de loop der jaren heeft Porsche vele modellen op de markt gebracht. Kijken naar wat er momenteel op de markt te koop is, dan komen we tot het volgende indrukwekkende rijtje:


Porsche 718

De Porsche 718 is het kleine broertje van de iconische 911. Hij is een stuk aantrekkelijker geprijsd. Er zijn verschillende uitvoeringen zoals de Boxter en de Cayman.


Porsche 911

Over de 911 is al genoeg gezegd. Het is een van de beste sportwagens ooit gemaakt. Hij staat al bijna 60 jaar aan de top.De meest bekende uitvoeringen zijn de Carreera met zijn kenmerkende achtervleugel en de GT2 RS.


Porsche Cayenne

In 2002 brengt Porsche de Cayenne op de markt. Het is een uiterst stijlvolle SUV met de prestaties van een sportwagen. Het wordt een regelrechte hit. En dat is Porsche Cayenne financial lease auto ze nog steeds!


Porsche Macan

De Porsche Macan financial lease auto komt in 2014 op de markt. Het is een wat kleinere uitvoering van de Cayenne, maar daarmee ook iets vriendelijker geprijsd en bovendien ook wat zuiniger. Inmiddels zijn er diverse uitvoeringen op de markt gebracht.


Porsche Panamera

Tot slot de Porsche Panamera financial lease auto, een compleet nieuw zeer sportief sedan model, die Porsche in 2009 lanceerde. Later bracht men onder de naam Sport Turismo ook nog een stationwagon uit.


Porsche financial lease

Met Porsche financial lease financier jij zakelijk snel een Macan, Cayenne, Panamera, Boxter of een ander model of uitvoering. Wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bezoek onze Porsche voorraad, kies en vraag vrijblijvend een Porsche financial lease offerte aan. 


Wil je eerst weten wat de maandlasten gaan worden? Maak dan snel gebruik van onze Porsche financial lease calculator

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur