Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Arkana leasen

De Renault Arkana is nog niet zo lang op de markt. Renault introduceerde de compacte cross-over in 2019. Alhoewel Renault de Arkana benoemd als SUV, heeft de auto ook veel weg van een coupé. Ondanks de vrij sterk aflopende daklijn is er achterin toch genoeg ruimte voor twee personen. Hierdoor is de auto ook geschikt als kleine gezinsauto.


Stoer design

De Renault Arkana is fraai vormgegeven. Hij heeft mooie vloeiende lijnen en een stoere uitstraling. Zoals gezegd heeft de auto een aflopende daklijn. De zijramen zijn mede hierdoor wat kleiner. Heel kenmerkend is de typische C-vormige LED-verlichting voor en achter. De chromen sierlijsten ter bescherming van de voorspatborden en de portieren geven het exterieur van de auto een fraaie afwerking.


De Renault Arkana is standaard al rijkelijk uitgerust met onder meer een fraaie cockpit met twee grote touchscreens en handige innovatieve systemen om het rijgenot en de veiligheid te vergroten. Zo is er het Multi Sense Systeem, parkeer ondersteuning en een achteruitrijcamera die een 360 graden view heeft.


Wil je een wat meer sportieve uitvoering, dan is er de RS Line. Deze is onder meer leverbaar in de opvallende kleur Valencia Orange. Deze uitvoering heeft een sportieve grille, een dubbele uitlaatpijp en 18 inch lichtmetalen velgen.


E-Tech Hybrid Technologie

De Arkana is verkrijgbaar als zuinige benzine- of als E-Tech Hybrid uitvoering. Deze laatste is voorzien van een innovatieve hybride aandrijflijn en heeft een vermogen van 140 pk. Deze is gebaseerd op de techniek uit de autoracesport. De automaat kan je in de diverse modi zetten. De energie voor de twee elektromotoren wordt geleverd door een slimme batterij die niet alleen tijdens het rijden, maar ook door regeneratieve remtechniek wordt bijgeladen. Deze innovaties maken het mogelijk om in het stadsverkeer tot wel 80 procent van de tijd geheel elektrisch te rijden


Renault Arkana marge auto leasen met financial lease

Ervaar de flexibiliteit van financial lease bij het leasen van een tweedehands Renault Arkana, zonder dat je een aanbetaling van BTW hoeft te doen. Of je nu een zelfstandige zzp'er bent of een mkb-ondernemer, bij ons kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor Renault Arkana financial lease. Ontdek onze marge lease voorraad van deze fraaie Renault Arkana-modellen en kies de financial lease die het beste bij jouw zakelijke behoeften past. Binnenkort geniet je van comfortabel en stijlvol rijden in je eigen Renault Arkana!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur