Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Captur leasen

De Renault Captur verscheen in 2013 voor het eerst in de showroom. De mini SUV, gebaseerd op de Renault Clio, was vrijwel direct een groot succes en is dit nog altijd. In 2017 kreeg de auto een kleine facelift. Twee jaar later werd de tweede generatie op de markt gezet. Naast dat de auto iets groter werd, werden er daarbij ook nieuwe motoren geïntroduceerd.


Vijf uitvoeringen

De Captur is er in vijf verschillende uitvoeringen, die oplopen in luxe. De basisuitvoering is de Life. Deze is redelijk compleet uitgevoerd. De meest luxe variant is de Captur Initiale Paris uitvoering. Naast de opties van alle onderliggende modellen, is deze versie uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, adaptieve cruisecontrol, parkeersensoren en leren bekleding.


De Renault Captur is een leuke sportief ogende mini-SUV. Hij wordt geleverd in opvallende kleurstellingen. Hij is ideaal voor in de stad en korte ritjes voor woon-werkverkeer. Vanwege de beperkte ruimte is hij wat minder geschikt als echte gezinsauto.


Breed aanbod van motoren

De Captur is leverbaar in diverse uitvoeringen met verschillende motoren. Allereerst is er de TCe 100, een driecilinder 1.0 benzinemotor die 100 pk levert. Deze is voorzien van een schakelbak en is ook als Bifuel motor verkrijgbaar. Deze uitvoering rijdt op benzine en LPG.


Iets meer pit zit er in de TCe 130 EDC GPF-viercilinder benzine motor. Deze levert 130 pk en is met zowel een handgeschakelde als automatische versnellingsbak verkrijgbaar. De meest krachtige is de TCe 155 EDC GPF. Deze viercilinder benzinemotor met turbo levert 155 pk en is voorzien van een automatische versnellingsbak.


De tweede generatie is sinds 2020 leverbaar in een plug-in hybride uitvoering. Dit model een 1.6 liter viercilinder benzinemotor die extra ondersteuning krijgt van twee elektromotoren. Gezamenlijk hebben deze motoren 160 pk vermogen. Als je volledig elektrisch wilt rijden in de stad, heb je een actieradius van ongeveer 35 kilometer.


Renault Captur marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Renault Captur te leasen? Bij ons is het mogelijk om de Renault Captur te financieren zonder dat je een aanbetaling van BTW hoeft te doen. Of je nu een zzp'er of een mkb-ondernemer bent, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor Renault Captur financial lease. Bekijk onze ruime voorraad van deze populaire Renault Captur-modellen en kies de financial lease die het beste aansluit op jouw zakelijke behoeften. Binnenkort kun je genieten van het comfort en de stijl van jouw eigen Renault Captur!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur