Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Clio leasen

De Clio is al ruim 30 jaar een van de populairste modellen van Renault. Van de compacte hatchback zijn inmiddels vijf generaties geproduceerd. Het is een ideale auto voor als je op zoek bent naar een aantrekkelijk geprijsde stadsauto die genoeg bagageruimte biedt, en lage onderhoudskosten heeft. Naast deze voordelen heeft de Clio ook nog eens een sportief en aantrekkelijk design.


Vijf uitvoeringen

De Clio is er in veel verschillende uitvoeringen, die variëren in uitrustingsniveau. Kijken we naar de laatste generatie, dan is de Equilibre de basisuitvoering. Deze is al redelijk rijk uitgevoerd met onder meer een infotainmentsysteem en elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels. Ook zijn er allerlei voorzieningen op het vlak van veiligheid. Wat luxer uitgevoerd zijn de Evolution en de Techo. De meest luxe-uitvoering is de RS line. Deze biedt onder andere parkeersensoren, privacy glass en sportieve voor- en achterbumper als extra’s. 


Grote keuze wat betreft motoren

Naast veel uitvoeringen kent de Renault Clio ook een breed aanbod van motoren. De oudere modellen zijn er als benzine- en diesel variant. De laatste generatie is tevens als hybride verkrijgbaar.


Er zijn drie verschillende benzine-uitvoeringen. De lichtste en zuinigste uitvoeringen zijn de TCe 90 met 91 pk en de TCe 100-motor die 100 pk levert. Beide worden geleverd als schakelbak. De TCe 100 is er ook in Bi-Fuel uitvoering op benzine en LPG.


Veel sportiever is de TCe 130 EDC GPF-motor met een vermogen van 130 pk en een EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling. Deze heeft 7 versnellingen en valt op door de schakelflippers op het stuur.


Voor de dieselrijders is er de Blue dci 85-motor die 85 pk levert. Deze is uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen en heeft een bijzonder laag verbruik. Wat krachtiger, maar ook zeer zuinig is de hybride uitvoering. Deze heeft een E-Tech 140-motor die naast een benzine motor is voorzien van een elektrische motor. Gezamenlijk leveren ze 140 pk.

 

Renault Clio marge auto leasen met financial lease

Denk je erover om een tweedehands Renault Clio te leasen? Bij ons heb je de mogelijkheid om de Renault Clio te financieren zonder een aanbetaling van BTW te doen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor Renault Clio financial lease. Ontdek onze diverse voorraad van deze populaire Renault Clio-modellen en kies de financial lease die het beste aansluit op jouw zakelijke behoeften. Binnenkort kun je genieten van het comfort en de stijl van jouw eigen Renault Clio!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur