Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Espace leasen

De Renault Espace is als sinds 1984 op de markt. Van de populaire MPV, die in Europa destijds de eerste in zijn soort was, zijn we inmiddels bij de vijfde generatie aanbeland. Deze werd in 2020 geïntroduceerd en hierbij kreeg de Espace een complete make-over. Zo kreeg hij een meer sportieve look met een nieuwe grille en voorbumpers, 20 inch lichtmetalen velgen en LED Matrix koplampen. Het interieur is luxe afgewerkt en voorzien van allerlei technische snufjes.


Vijf- of zeven-persoonsuitvoeringen

De Renault Espace is verkrijgbaar als vijf- of zeven-persoonsuitvoering. Het is dan ook de ideale auto voor grote gezinnen. Bovendien is die rijkelijk uitgerust met allerlei luxe opties en handige systemen die het autorijden veilig en aangenaam maken.


De Basisuitvoering, de Zen, is op zich al best luxe uitgevoerd. De Intens is nog een stuk luxer met zaken als 18 inch lichtmetalen velgen, het Renault Multi-Sense systeem, en dode hoek bewaking. De topversie is de Initiale Paris die daarbovenop ook nog opties als bijvoorbeeld het Active Emergency Braking System heeft.


Grote keuze wat betreft motoren

De oudere modellen van de Espace zijn zowel in diesel- als benzine-uitvoering verkrijgbaar. Kijken we naar de laatste generatie van de Renault Espace, dan is deze leverbaar in één benzine-uitvoering en twee diesels varianten.


De benzine-uitvoering, een 1.8 liter die 225 pk levert, is voorzien van een zeventraps automaat met een dubbele koppeling. Hij verbruikt gemiddeld 1 op 13,5, wat gezien de afmetingen en het gewicht van de auto niet tegenvalt.


De diesel variant is de zuinigste. Er zijn twee varianten van de 2.0-liter viercilinder Blue dCi-dieselmotor, met turbo en een katalysatorsysteem met AdBlue. De lichtste van de twee levert 160 pk. Daarnaast is er ook nog een 200 pk versie. Beide motoren voldoen aan de euro 6d-Temp norm. En hebben een zes-traps automaat.  Het gemiddelde verbruik ligt rond de 1 op 19 wat natuurlijk heel zuinig is voor een dergelijke auto.

 

Renault Espace marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Renault Espace te leasen? Bij ons kun je de Renault Espace financieren zonder dat je een aanbetaling van BTW hoeft te doen. Of je nu een zzp'er of een mkb-ondernemer bent, je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor Renault Espace financial lease. Ontdek onze diverse voorraad van deze ruime en comfortabele Renault Espace-modellen en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften. Binnenkort kun je genieten van het comfort en de functionaliteit van jouw eigen Renault Espace!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur