Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Grand Scénic leasen

De Renault Scénic kwam net als de Espace in 1984 op de markt. De Scénic was destijds een compacte MPV. Hij was dermate succesvol, dat Renault in 2003 een extra grote versie uitbracht, de Grand Scénic. Deze was 25 centimeter dan de gewone Scénic en bovendien leverbaar als vijf- en zeven-persoonsuitvoering. Concurrenten van de Grand Scénic zijn bijvoorbeeld de Opel Zafira en Volkswagen Touran.


Vijf- of zeven-persoonsuitvoeringen

De Renault Grand Scénic kon je dus als vijf- en zevenzitter kopen. Als je voor de laatstgenoemde koos, kon je de achterste zitrij ook inklappen waarbij die in de bodem van de auto verdween. Je kreeg hiermee ontstond een enorme bagageruimte van bijna twee kuub. Verder is de Scénic voorzien van allerlei handige opbergvakken en inklaptafeltjes. Ideaal natuurlijk als familieauto. In 2009 bracht Renault de tweede generatie op de markt. Vijf jaar later kreeg deze een facelift. Inmiddels is er een geheel nieuwe generatie van de Grand Scénic in de showroom verschenen.


Grote keuze wat betreft motoren

Zowel de oudere als de nieuwste generatie van de Renault Scénic zijn verkrijgbaar als diesel- en benzineuitvoering al dan niet uitgevoerd met een automatische versnellingsbak. De oudere generaties waren voorzien van een 1.6 litermotor die een vermogen 110 pk leverde. De latere TCe motoren leverden 130 pk. Het topmodel was een 2.0 liter met automaat die 140 pk leverde. De dieselmotoren waren ook in diverse varianten leverbaar. Deze voldoen allemaal aan de Euro5-norm en zijn dan ook standaard uitgevoerd met een roetfilter.


Kijken we naar de nieuwste generatie van de Scénic, dan is deze verkrijgbaar als Blue dCI 120 met naar keuze een handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Wat betreft de benzine-uitvoeringen is er de handgeschakelde TCe 115 GPF met 115 pk, de TCe 140 met 140 pk met een automaat als optie en de 160 pk sterke TCe 160 GPF die alleen als automaat verkrijgbaar is.


Renault Grand Scénic marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Renault Grand Scénic te leasen? Bij ons kun je de Renault Grand Scénic financieren zonder een aanbetaling van BTW te hoeven doen. Of je nu een zzp'er of een mkb-ondernemer bent, je kunt moeiteloos een offerte aanvragen voor Renault Grand Scénic financial lease. Ontdek onze diverse voorraad van ruime en praktische Renault Grand Scénic-modellen en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften.


Binnenkort kun je genieten van het comfort en de veelzijdigheid van jouw eigen Renault Grand Scénic!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur