Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Kadjar leasen

De Renault Kadjar is een compacte vijfdeurs cross-over die in 2015 door de Franse autofabrikant op de markt is gezet. Het is de grotere broer van de Captur en de auto is net iets kleiner dan de Koleos. Dit laatste model is nooit heel populair geweest. De Kadjar daarentegen wel, mede door zijn relatief aantrekkelijke prijs maar ook zijn moderne vormgeving. Bij de productie van de Kadjar werkte Renault samen met Nissan. Zo deelt de auto de techniek deels met de Nissan Qashqai.


Inmiddels is de productie van de Kadjar stopgezet en heeft het een opvolger gekregen met de naam Astral.


Diverse uitrustingsniveaus

Alhoewel de Kadjar niet heel lang op de markt is geweest, zijn er verschillende uitvoeringen en uitrustingsniveaus op de markt verkrijgbaar. Het instapmodel is de Life die alleen wordt geleverd met een 1.2 liter benzinemotor. Standaard is deze versie onder meer uitgevoerd met LED-dagrijverlichting, LED achter verlichting en elektrisch verstelbare spiegels en cruisecontrol. Naast de life zijn er ook nog de Zen, de Limited, de Intens en de Bose. Ieder model is weer net iets luxer uitgevoerd. De duurste modellen zijn uitgerust met luxe opties zoals leren bekleding, achteruitrijcamera’s, 19 inch lichtmetalen velgen een audiosysteem van Bose.


Beperkte keuze wat betreft motoren

Is de keuze op het gebied van uitvoering groot, de keuze uit motoren enigszins beperkt. Je hebt een tweetal benzinemotoren met een 1.2 liter die 130 pk levert en een 1.6 liter die 35 pk extra levert. Rij je liever diesel, dan is er de keuze uit een 1.5 Liter motor met 110 pk, een 1.6 liter met 165 pk. De laatstgenoemde is optioneel verkrijgbaar als vierwieldrive. De verschillende uitvoeringen zijn verkrijgbaar als schakelbak of automaat.


Standaard heeft de Kadjar voorwielaandrijving. Er zijn een aantal modellen uitgevoerd met het Extended Grip-systeem. Dit systeem zorgt voor wat extra grip op bijvoorbeeld onverharde wegen en in de sneeuw.


Renault Kadjar marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Renault Kadjar te leasen? Bij ons kun je de Renault Kadjar financieren zonder dat je een aanbetaling van BTW hoeft te doen. Of je nu een zzp'er of een mkb-ondernemer bent, je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor Renault Kadjar financial lease. Ontdek onze diverse voorraad van deze veelzijdige Renault Kadjar-modellen en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften. Binnenkort kun je genieten van het comfort en de stijl van jouw eigen Renault Kadjar!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur