Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Mégane leasen

In 1995 bracht de Franse autofabrikant Renault de Mégane op de markt. Het is een echte gezinsauto die relatief lage onderhoudskosten heeft en bovendien vrij zuinig is als het om brandstofverbruik gaat. De keuze is reuze als het gaat om modellen en uitvoeringen. Er is dan ook altijd wel een Mégane leaseauto te vinden die bij jou past.


Vier generaties Mégane

Er zijn inmiddels vier generaties van de Renault Mégane in de markt gezet.  De eerste generatie werd tussen 1995 en 2002 als sedan en hatchback gebouwd. Niet veel later introduceerde Renault de Mégane Scénic, in feite de voorloper van de Scénic en Grand Scénic. Deze was gebaseerd op de gewone Mégane.


De tweede generatie was er alleen in hatchback uitvoering met de kenmerkende rechte achterruit een de uitstekende bolle kont. De derde generatie Mégane die in 2008 op de markt kwam oogt door de veel rondere vormen sportiever. De laatste generatie valt op de door de vrij futuristische vormgeving van de koplampen. Eind 2019 kreeg de complete lijn nog een facelift en werden er ook nieuwe motoren geïntroduceerd.


Er zijn in de loop der jaren allerlei uitvoeringen geproduceerd, waaronder bijvoorbeeld de zeer sportieve RS-versie, maar ook enkele cabrio’s. Ze zijn allemaal redelijk rijk uitgerust met accessoires en opties. De prijzen lopen erg uiteen. De oudere modellen kan je vaak voor weinig geld op de kop tikken. De nieuwere modellen, zeker als het op de luxere versies gaan, zijn een stuk duurder.


Grote keuze wat betreft motoren

De Mégane is met tal van benzine- en dieselmotoren geleverd. Bij de laatste facelift zijn er ook nieuwe motoren geïntroduceerd. De nieuwste generatie is er niet alleen als benzine- of diesel variant, maar is ook leverbaar met de E-Tech plug-in-aandrijflijn. Dankzij een 1.6 liter viercilinder benzinemotor en de twee extra elektromotoren, heeft deze een vermogen van maar liefst 160 pk.

 

Renault Mégane marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Renault Megane te leasen? Bij ons heb je de mogelijkheid om de Renault Megane te financieren zonder een aanbetaling van BTW te hoeven doen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor Renault Megane financial lease. Ontdek ons ruime aanbod van deze stijlvolle Renault Megane-modellen en kies de financial lease-optie die het beste past bij jouw zakelijke behoeften.


Binnenkort kun je genieten van het comfort en de elegantie van jouw eigen Renault Megane!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur