Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Scénic leasen

Renault kwam in 1984 met de Scénic op de markt. De compacte MPV, gebaseerd op de Renault Mégane, werd direct uitgeroepen tot auto van het jaar en werd een echte kaskraker. In 2003 kwam Renault met een extra grote versie, de Grand Scénic. Deze uitvoering was 25 centimeter langer dan de normale Scénic en was tevens als zeven-persoonsuitvoering leverbaar. Concurrenten van de Grand Scénic zijn bijvoorbeeld de Toyota Verso en Opel Zafira.


Vijf of zeven-persoonsuitvoeringen

De eerste Renault Scénics waren vrijwel gelijk aan de Mégane. Wel was hij een stuk hoger en oogde dus ruimer. Wat betreft de bagageruimte verschillen de twee modellen weinig. Hier kwam pas echt verschil in, toen Renault in 2003 met de Grand Scénic op de markt kwam. Deze was dus ook als zevenzitter te koop.


De Scénic kreeg vanaf die periode ook veel meer handige snufjes en opbergvakken. De Scénic en Grand Scénic hebben nog een aantal jaren naast elkaar bestaand. Tegenwoordig levert Renault alleen nog maar Grand Scénic modellen.


Grote keuze wat betreft motoren

De verschillende generaties van de Renault Scénic zijn met verschillende diesel- en benzine motoren geleverd, al dan niet uitgevoerd met een automatische versnellingsbak. De oudere generaties waren voorzien van een 1.4 of 1.6 liter motor. Het meest krachtige model was de 2.0 liter uitvoering voorzien van een automatische versnellingsbak met een vermogen van 140 pk leverde. Wat betreft de diesel uitvoeringen waren dit 1.5 en 1.9 liter motoren.


De motoren van de laatste generatie zijn 1.2 en 1.3 liter benzinemotoren en 1.5 en 1.6 liter in de diesel variant met een handmatige of automatische versnellingsbak. Daarnaast is er de zogenaamde Hybrid Assist-versie. Hierbij ondersteunt de elektromotor, die zijn energie uit het remsysteem haalt, de 1.5 liter dieselmotor tijdens het optrekken. Deze optie is verkrijgbaar in combinatie met de dCi 110-motoren die uitgevoerd zijn met een handmatige versnellingsbak.


Renault Scénic marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Renault Scenic te leasen? Bij ons is het mogelijk om de Renault Scenic te financieren zonder een aanbetaling van BTW te doen. Of je nu een zzp'er of een mkb-ondernemer bent, je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor Renault Scenic financial lease. Ontdek ons uitgebreide aanbod van deze ruime en praktische Renault Scenic-modellen en kies de financial lease die het beste bij jouw zakelijke behoeften past. Binnenkort kun je genieten van het comfort en de veelzijdigheid van jouw eigen Renault Scenic!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur