Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Talisman leasen

Renault bracht in 2015 de Talisman op de markt als opvolger van de Laguna en Latitude. In eerste instantie kwam er een vierdeurs sedan versie beschikbaar. Niet veel later verscheen er ook een vijfdeurs stationwagon uitvoering in de showroom. Bijzonder detail is het feit dat er geen hatchback leverbaar was, wat Renault normaliter eigenlijk altijd wel doet. De Talisman is zeer ruime middenklasser in het D-segment.


Hij heeft onder meer concurrentie van de Opel Insignia, de Peugeot 508 en Ford Mondeo. Inmiddels is de productie gestopt en Renault heeft geen directe opvolger.

Ruime en luxe auto

De Renault Talisman is een rijk uitgeruste auto die tal van technische snufjes heeft, waarmee het autorijden veel gemakkelijker maar zeker ook veiliger wordt gemaakt. Zo heeft de Talisman onder andere vierwielbesturing, waardoor hij veel directer reageert op je stuurgedrag. Ook is die voorzien van adaptive cruisecontrol, lane departure warning en een uitgebreid infotainmentsysteem.

Op het vlak van veiligheid heeft Renault veel geïnvesteerd in de auto. De Talisman behaalde de maximale score in de euro NCAP-veiligheidstest. Dit geeft aan dat het met de veiligheid van de auto bijzonder goed is gesteld.

Ruime keuze in motoren

De Talisman is leverbaar als diesel- en benzine variant. Wat betreft de benzine-uitvoeringen zijn er twee motoren, te weten de TCe 160 EDC die een vermogen van 160 pk heeft en de TCe 225 EDC die 225 pk levert. Allebei de motoren zijn uitgevoerd met een zeventraps EDC-automaat die een dubbele koppeling heeft.

Voor de dieselrijders is er nog wat extra keuze. Renault heeft hier 4 Blue dCi-dieselmotoren voor ontwikkeld. Het vermogen hiervan varieert van 120 pk voor de lichtste uitvoering tot 200 pk voor de zwaarste. De twee lichtste zijn handgeschakeld. De twee zwaarste, de Blue dCi 160 EDC en Blue dCi 200 EDC, hebben een 6-traps EDC-automaat die ook van een dubbele koppeling is voorzien.

 

Renault Talisman marge auto leasen met financial lease

Ben je van plan om een tweedehands Renault Talisman te leasen? Bij ons kun je de Renault Talisman financieren zonder een aanbetaling van BTW te doen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor Renault Talisman financial lease. Bekijk onze ruime voorraad van deze stijlvolle Renault Talisman-modellen en kies de financial lease die het beste aansluit op jouw zakelijke behoeften. Binnenkort kun je genieten van het comfort en de elegantie van jouw eigen Renault Talisman!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur