Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Twingo leasen

De eerste generatie van de Renault Twingo kwam in 1993 op de markt. Renault positioneerde het zeer compacte en wendbare model als echte stadsauto, maar het werd ook erg populair als tweede auto of boodschappen auto. Inmiddels zijn we bijna dertig jaar verder, en het model is nog altijd ongekend populair.


Compacte stadsauto

De Renault Twingo is met een lengte van 3,62 meter en een breedte van 1,66 meter, uiterst compact. Hij heeft een draaicirkel van maar liefst 8,65 meter, wat ongekend is. Hierdoor is hij uiterst wendbaar wat hem tot de ideale stadsauto maakt. Een parkeerplekje vinden is dan ook meestal geen enkel probleem.


Ondanks de compacte afmetingen heeft de Renault Twingo, vooral in de modellen van de derde generatie, verrassend veel binnenruimte. Zo kan je er prima met vier personen in plaatsnemen. Langere mensen zullen achterin wel krap zitten, maar voorin hebben ook zij genoeg ruimte.


Met 188 liter bagageruimte, is het geen auto om veel spullen te vervoeren. Voor een ritje naar de supermarkt is het echter voldoende.  Wil je een keer wat meer spullen vervoeren, kan je de bank inklappen waarmee je een bagageruimte van 980 liter krijgt.


Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar. Het instapmodel is echter al redelijk rijk uitgerust met opties. De Urban Night uitvoering is de meest luxe.


Milieuvriendelijke motoren

Van de eerste twee generaties waren er zowel benzine- als diesel uitvoeringen. Vanaf de laatste generatie is er alleen nog maar een lichte benzinemotor met 82 pk beschikbaar, die wat betreft vermogen zeer beperkt is.


De elektrische uitvoering heeft vrijwel hetzelfde vermogen, maar doordat je niet hoeft te schakelen, trekt die veel sneller op. Je kunt met dit model zo’n 185 kilometer rijden.


De Twingo is dus niet echt gemaakt om grote afstanden te rijden of te dienen als scheurijzer. Voor in de stad en korte ritjes is het echter een perfecte auto. Zeker de elektrische variant heeft zeer lage onderhoudskosten en een laag energieverbruik.

 

Renault Twingo marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Renault Twingo te leasen? Bij ons kun je de Renault Twingo financieren zonder een aanbetaling van BTW te hoeven doen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor Renault Twingo financial lease. Bekijk onze ruime voorraad van deze compacte en wendbare Renault Twingo-modellen en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften.


Binnenkort kun je genieten van de moeiteloze stadsritten en het gemak van jouw eigen Renault Twingo lease occasion!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur