Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Renault Zoe leasen

Nadat de Franse autofabrikant al met een aantal elektrische modellen had geëxperimenteerd, brachten zij in 2013 de Renault Zoe op de markt. Het is een zeer compacte vijfdeurs hatchback, die qua uiterlijk wel wat weg heeft van zijn grotere broer, de Renault Clio, maar dan in een volledig elektrische uitvoering.


Volledig elektrische stadsauto

De Zoe is uitgevoerd met een lithium-ion-accu en een 88 pk sterke elektromotor. De eerste generatie van de Zoe heeft een 24 kWh accu. Onder ideale omstandigheden en lage snelheid kan je hier 240 kilometer mee rijden. In praktijk ligt de actieradius echter rond de 160 kilometer. De Zoe is uitgevoerd met een warmtepomp die als een soort omgekeerde airco werkt. Zo verbruikt hij op koude dagen minder energie om de auto te verwarmen, zo gaat het verwarmen niet ten koste van de actieradius.


In 2016 verving Renault de accu door een zwaarder exemplaar van 40 kWh.  Als de accu is volgeladen, moet je hiermee een afstand van 400 kilometer kunnen afleggen. De Zoe is voorzien van het zogenaamde Caméléon-systeem. Dit is een erg handig systeem, want je kunt de auto opladen via een regulier stopcontact maar ook via een laadpaal.


Diverse uitvoeringen

De laatste generatie Renault Zoe kent vier verschillende uitvoeringen. De Entry is het instapmodel. Daarnaast is er nog de Life-, Intens- en Bose uitvoering.  De eerste generatie kende daarnaast ook nog een Zen-variant.


Het goedkoopste model is al redelijk rijk uitgerust. Zo heeft die onder andere voor- en zij-airbags voor de bestuurder en de passagier op de voorstoel, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten, en cruisecontrol en elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels.


Bij de ZOE Life krijg je als extra een Caméléon-lader met een vermogen tot 43 kW. Ga je nog een stapje hoger, dan krijg je de Intens met extra opties zoals parkeersensoren en 16 inch lichtmetalen velgen. De Bose uitvoering is het topmodel en heeft onder meer leren bekleding, climate control en natuurlijk een Bose geluidssysteem.

 

Renault Zoe marge auto leasen met financial lease

Overweeg je om een tweedehands Renault Zoe te leasen? Bij ons kun je de Renault Zoe financieren zonder een aanbetaling van BTW te hoeven doen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor Renault Zoe financial lease. Bekijk onze ruime voorraad van deze milieuvriendelijke en energiezuinige Renault Zoe-modellen en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften. Binnenkort kun je genieten van de duurzame en efficiënte rijervaring van jouw eigen Renault Zoe!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur