Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

SEAT Ateca lease

Zakelijk een SEAT Ateca occasion leasen als ZZP of MKB onderne(e)m(st)ers? Benieuwd naar ons SEAT Ateca occasion voorraad? En wil jij financial leasen zonder aanbetaling van de btw? Klik dan snel op "Toon resultaten", kies en vraag een voordelige zakelijke SEAT Ateca leaseplan offerte aan. Binnen 24 uur - 1 werkdag antwoord!


Inhoudsopgave
•   SEAT Ateca
•   SEAT Ateca occasion
•   SEAT Ateca uitvoeringen
•   SEAT Ateca lease zonder aanbetaling
•   SEAT Ateca financial lease

 

SEAT Ateca lease zonder aanbetaling btw? Regel je financial lease via MargeAuto.nl!


SEAT Ateca

De Seat Ateca is de grotere broer van de Seat Arona. De eerste exemplaren verschijnen in 2016 op de markt. De Ateca is het eerste SUV model dat Seat op de markt brengt. Hij maakt deels gebruik van dezelfde techniek als de Volkswagen Tiguan. Hij is echter een stuk gunstiger geprijsd dan het Duitse familielid. Ondanks deze lagere prijs heeft de Arona wel een rijke basisuitrusting. Daarnaast oogt die ook veel sportiever.


Twee generaties

Ondanks dat de Ateca nog maar zes jaar op de markt is, zijn er toch al twee generaties. De eerste generatie was wat kleiner dan de Volkswagen Tiguan, het model waar die is op geënt. Desondanks was deze uitvoering al redelijk ruim van binnen. Het interieur werd door veel mensen als goedkoop beoordeeld.

 

In 2020 komt Seat dan ook met de tweede generatie Ateca op de markt. Naast dat die enkele centimeters langer werd, kreeg de Ateca ook een kleine facelift. Zo kwamen de grille en bumpers er wat strakker uit te zien en werden ook de koplampen en achterlichten aangepakt.


Ook het interieur kreeg een opknapbeurt. Het ziet verzorgd en completer uit. Ook de materialen zijn van veel betere kwaliteit. Verder kreeg ook de elektronica een upgrade. De tweede generatie SEAT Ateca lease auto's is dan ook een complete en ruime SUV waarin ook de passagiers op de achterbank meer dan voldoende ruimte hebben.


Cupra uitvoering

Er zijn diverse uitvoeringen van SEAT Ateca lease occasions met ieder weer hun specifieke opties. Voor wat betreft de motoren is er niet heel veel keuze. Een SEAT Ateca occasion lease auto is verkrijgbaar als 1.0 of 2.0 liter benzine uitvoering met respectievelijk 110 en 190 PK. De 2.0 liter uitvoering is ook als vierwieldrive verkrijgbaar. Er is ook een dieseluitvoering maar tweedehands zal je die niet veel tegenkomen.


Wil je iets speciaals, dan moet je eens naar de zeer sportieve Seat Cupra Ateca 2.0 TSI kijken. Deze heeft een vermogen van 300 pk en snelt in nog geen zes seconden van 0 naar 100.


SEAT Ateca occasion

Op zoek naar een specifieke optie of uitvoering van een SEAT Ateca occasion? Met zoeken op "Trefwoord" vind jij in ons aanbod snel jouw toekomstige tweedehands auto.


Bijvoorbeeld een SEAT Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence occasion, een SEAT Ateca 1.0 EcoTSI Style Business Intense, een SEAT Ateca 1.5 TSI Style Business Intense of een lease occasion met een trekhaak.


SEAT Ateca uitvoeringen

Van de Ateca heeft SEAT vanaf 2016 verschillende lease uitvoeringen, modellen en types op de markt gebracht. Hieronder een overzicht van de SEAT Ateca uitvoeringen: 


•   SEAT Ateca 1.0 TSI 110 pk
•   SEAT Ateca 1.5 TSI 1501 pk
•   SEAT Ateca 2.0 TDI 115 pk
•   SEAT Ateca 2.0 TDI 150 pk
•   SEAT Ateca 1.0 EcoTSI 115 pk
•   SEAT Ateca 1.4 TSI 150 pk
•   SEAT Ateca 2.0 TSI 190 pk
•   SEAT Ateca 1.6 TDI 115 pk
•   SEAT Ateca 2.0 TDI 190 pk


SEAT Ateca lease zakelijk? Klik op: occasion voorraad als jij op zoek bent naar voordelige en mooie SEAT Ateca financial lease auto zonder aanbetaling!


SEAT Ateca lease zonder aanbetaling

Op de site van MargeAuto.nl zit je goed als jij op zoek bent naar een SEAT Ateca lease occasion zonder aanbetaling van de btw? Een btw vrije lease auto noemen ze ook wel een marge auto financial lease auto. MargeAuto.nl is gespecialiseerd in SEAT Ateca marge auto's! Kijk snel of er een mooie occasion voor jou bij staat!
 

SEAT Ateca financial lease

Heb je een mooie tweedehands auto gevonden op MargeAuto.nl? Wil jij een SEAT Ateca occasion financieren met financial lease? En dat natuurlijk tegen de scherpste SEAT Ateca lease zakelijk prijs per maand? Of zoek jij een financial lease auto met de laagste kilometerstand? Check snel onze SEAT Ateca financial lease voorraad!


En ben je startende ZZP'er en wil jij een SEAT Ateca marge auto financieren zonder aanbetaling? Check de voorraad, kies en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Vragen over SEAT Ateca zakelijk lease zonder jaarcijfers of aanbetaling? Of wil je informatie over een slottermijn? Bel 0541 571690 of neem via ons contactformulier contact op!


We helpen je graag!


SEAT Ateca financieren als particulier

Particulier? En wil jij een SEAT Ateca occasion financieren? Lees hier meer over onze SEAT Ateca financiering.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur