Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Škoda Citigo lease

Zie jij je als ondernemer al in deze stadsauto van Škoda rijden? Bijvoorbeeld in een Škoda Citigo 1.0 Greentech Ambition, Škoda Citigo 1.0 Greentech Active of een mooie tweedehands Škoda Citigo automaat? En wil jij Škoda Citigo lease zonder aanbetaling van de BTW en jaarcijfers? Dan ben je op MargeAuto.nl op het juiste adres. 


Skoda Citigo occasions

De Škoda Citigo lease occasion is een compacte familie auto met een modulaire architectuur. Hij maakt deel uit van het Small Family platform van de VW groep, waar ook de Volkswagen up! en Seat Mii onder vallen. De lancering van het productiemodel van de Škoda Citigo lease auto vond plaats in 2011. De auto is meerdere malen in de prijzen gevallen. In 2012 was het de wereldauto van het jaar en in 2013 stadsauto van het jaar.


Škoda Citigo: compacte stadsauto

De Škoda Citigo occasion lease auto is een echte stadsauto met compacte afmetingen. De wielbasis is 2,42 meter en de auto heeft een lengte van 3,54 meter. In de loop der tijd hebben er een aantal updates plaatsgevonden. Zo kreeg hij in 2016 naast een nieuwe motor ook een facelift.


Škoda heeft de Citigo als hatchback in verschillende uitvoeringen uitgebracht.  Zo is er drie- en vijfdeurs uitvoering, waarbij je ook kunt kiezen uit een variant met vier of vijf zitplaatsen. Hadden de concept modellen nog een achterwiel aandrijving. De productiemodellen hebben uiteindelijk een voorwielaandrijving gekregen.


Een 1,0 liter driecilinder krachtbron zorgt voor de aandrijving van de Citigo. Škoda levert deze motor in drie verschillende versies. Zo is er een 60 en 75 pk benzinemotor en een 68 pk aardgasmotor. De 75 pk benzinemotor is in ons land echter niet leverbaar. In de standaard uitvoering is de Škoda Citigo handgeschakeld en voorzien van 5 versnellingen. Er is tevens een uitvoering met automaat verkrijgbaar. 


Škoda Citigo-e iV: elektrische uitvoering

In 2019 heeft Škoda de Citigo-e iV uitgebracht. Het was de eerste geheel elektrische auto die Škoda op de markt zette. Hij heeft net wat meer ruimte dan het model met benzinemotor. Als de accu volledig is opgeladen, heb je een bereik van zo’n 260 kilometer. Met de 40 kW-gelijkstroom lader is een Škoda Citigo elektrisch occasion lease auto binnen een uur voor 80 procent opgeladen. Aan een standaard laadpaal zijn hier ongeveer 4 uur voor nodig.


Škoda Citigo uitvoeringen

Škoda heeft van 2012 tot met 2020 de volgende uitvoeringen van de Citigo op de markt gebracht:


•   Škoda Citigo-e iV
•   Škoda Citigo 1.0 Greentech
•   Škoda Citigo 1.0 CNG

 

Škoda Citigo lease zonder aanbetaling

Škoda Citigo marge auto leasen? Kijk dan snel in de Btw vrije Škoda Citigo lease voorraad, kies en vraag een offerte aan. Binnen 24 uur - 1 werkdag nemen we contact met jou op om de Škoda Citigo financial lease offerte te bespreken.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur