Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Suzuki S-Cross Leasen

In 2006 kwam de Japanse autofabrikant Suzuki met de S-Cross op de markt. In de eerste jaren bestond hij onder de naam SX4. In 2013 werd deze omgedoopt in de S-Cross. De eerste generatie was meer een hatchback die wat hoger op de poten stond. Vanaf de tweede generatie werd de S-Cross een echte SUV met een prettige hoge instap, maar dan wel in vrij compacte afmetingen. Desondanks is er genoeg plaats voor vijf volwassen personen. Ook de bagageruimte is redelijk groot.


Net zoals de meeste auto’s van Suzuki is ook de S-Cross een heel degelijke en betrouwbare wagen.


Zuinige betrouwbare motoren

Suzuki staat nu niet echt bekend om motoren die zeer sportieve prestaties leveren. De S-Cross is hier geen uitzondering op.  Als je een S-Cross wilt aanschaffen, heb je de keuze uit een 1.0 liter benzine motor met turbo die 112 pk levert of een krachtigere 1.4 benzine motor met 140 pk. Diesel uitvoeringen zijn er alleen van vóór het bouwjaar 2016. Wil je een nieuwer zuiniger model, dan kan je voor de smart hybrid modellen gaan. Bij alle uitvoeringen heb je de keuze uit een handgeschakelde 5-bak of een zestraps automaat.


Degelijke auto zonder veel poespas

Er zijn verschillende uitvoeringen van de S-Cross. Als instapmodel is er de Select. Wil je iets meer luxe, dan is de Comfort uitvoering een prima keuze. De Exclusive is de meest uitgebreide versie. Speciaal voor de zakelijke rijders heeft Suzuki de zogenaamde Business uitvoering uitgebracht. Alle modellen zijn standaard uitgerust met voorwielaandrijving. Optioneel is er een vierwielaandrijving verkrijgbaar. Dit zijn de modellen met


Het interieur van de S-Cross is zonder al te veel poespas. Al het noodzakelijke is aanwezig en functioneert zoals het hoort. De nieuwere modellen zijn, zeker in de luxere uitvoering van extra snufjes zoals bijvoorbeeld adaptive cruisecontrol voorzien.

 

Suzuki S-Cross marge auto leasen met financial lease

Overweeg je een tweedehands Suzuki S-Cross te leasen? Bij ons kun je de financiering van een Suzuki S-Cross regelen zonder vooraf BTW te hoeven aanbetalen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor financial lease van de Suzuki S-Cross. Ontdek onze uitgebreide voorraad van deze ruime en praktische auto's en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften. Binnenkort rijd je zorgeloos in jouw eigen Suzuki S-Cross!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur