Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Suzuki Swace leasen

De Suzuki Swace is nog maar kort op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Het is een vrij ruime stationwagon die zeker aan de voorzijde modern is vormgegeven. Zo heeft de auto een grote grille met honingraatstructuur en LED-koplampen. De Swace heeft verder verschillende technische snufjes aan boord en heeft daarnaast zeer comfortabele rijeigenschappen. Kortom, een heel fijne auto voor een redelijke prijs.


Luxe uitvoeringen

Zeker in vergelijking met oudere Suzuki modellen is de Swace rijkelijk uitgerust. Er is een drietal uitvoeringen, te weten de Normal, Eco en Sport uitvoering. Het verschil in de uitvoeringen zit voornamelijk in de opties die zijn inbegrepen. De Sport uitvoering heeft daarnaast nog extra vermogen. Verder is het een vrij ruime auto. Standaard heb je bijna 600 liter bagageruimte beschikbaar. Met een neergeklapte achterbank komt er nog eens 1000 liter extra ruimte beschikbaar.


Afhankelijk van de uitvoering is de Swace rijkelijk uitgerust met opties zoals Airco, Adaptive Cruise Control, een 8-inch touchscreen. Erg handig zijn ook de functies Android Auto en Apple Carplay.  Ook aan de veiligheid is gedacht. Er zijn diverse veiligheidssystemen beschikbaar. Denk hierbij aan Road Sign Assist, Parking Assistant, Dode hoek bewaking en Rear Cross Traffic Alert.


Zoals alle Suzuki modellen is ook de Swace zeer betrouwbaar. Je zult er jaren rijplezier van ervaren. Hij is ideaal als gezinswagen, maar dankzij de rijke uitrusting misstaat hij ook als zakelijke auto niet.


Hybride motor

Als je een Suzuki Swace wilt aanschaffen, heb je wat betreft de aandrijflijnen weinig keuze. De auto wordt alleen geleverd als hybride uitvoering met een automatische versnellingsbak. Deze heeft een 1.8 liter viercilinder benzinemotor met 98 pk en een 78 pk elektromotor. Deze kan je in verschillende modes zetten. Een daarvan is de zogenaamde EV drive mode. Hiermee kan je, weliswaar over kortere afstanden, volledig elektrisch rijden. Het is een bijzonder zuinige motor die bovendien een geringe CO2-uitstoot heeft.

 

Suzuki Swace marge auto leasen met financial lease

Ben je op zoek naar een tweedehands Suzuki Swace en overweeg je deze te leasen? Goed nieuws! Bij ons kun je de financiering regelen zonder vooraf BTW te hoeven aanbetalen. Of je nu een zzp'er bent of een mkb-ondernemer, je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor financial lease van de Suzuki Swace.


Bekijk onze ruime voorraad van deze praktische auto's en kies de financial lease die het beste past bij jouw zakelijke behoeften. Binnenkort geniet je van zorgeloos rijden in jouw eigen Suzuki Swace lease occasion!

 

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur